Pēc līgavaiņa traģiskās nāves jaunā māmiņa iemīlas... viņa kopijā

28 gadus vecā Naza bija mazuļa gaidībās, kad pērnā gada jūlijā motocikla avārijā nositās viņas līgavainis, bērna tēvs. Vien 2 mēnešus pēc meitas piedzimšanas sieviete internetā iepazinās ar puisi, ar kuru ir kopā tagad. Šis puisis vizuāli ir gluži vai kopija nelaiķim.

Liktenis, sakritība vai mirušā cilvēka ietekme no debesīm? Šī sieviete ir kopā ar puisi, kas gan vizuāli, gan pēc rakstura esot precīzi tāds pats, kāds bija viņas traģiski mirušais līgavainis un meitas tēvs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Liktenis, sakritība vai mirušā cilvēka "ietekme" no debesīm? Šī sieviete ir kopā ar puisi, kas gan vizuāli, gan pēc rakstura esot precīzi tāds pats, kāds bija viņas traģiski mirušais līgavainis un meitas tēvs.

„Pēc Marka nāves man  nebija pat domas tikties ar kādu citu vīrieti,” saka 28 gadus vecā Naza Faruka – jauna sieviete no Berkšīras Lielbritānijā, kurai nācās piedzīvot lielas bēdas. Pērnā gada jūlijā ar motociklu nositās viņas mīļotais vīrietis Marks, kā bērnu viņa tobrīd nēsāja zem sirds.

Februārī nāca pasaulē abu mīlestības auglis – meitiņa vārdā Sia. Un drīz vien viņa sastapa savu sapņu vīrieti atkal! Teju neticami, bet viņas pašreizējais partneris, 23 gadus vecais Maikls ir gluži vai kopija Markam. Abu vizuālā līdzība ir apbrīnojama. Pāris iepazinās kādā sociālajā tīklā, un Maiklam jūtas pret jauno māmiņu Nazu radās strauji. Arī Naza nespēja palikt vienaldzīga pret puisi, kurš šķita paša nelaiķa sūtīts... „Tas bija traki. Man likās, ka es runāju ar savu Marku. Protams, viņu neviens man neaizstās, taču bija tik sirreāli redzēt viņa kopiju,” britu medijiem izteicās jaunā māmiņa.

Pēc divu mēnešu komunikācijas sociālajos tīklos pāris nolēma satikties. Izrādījās, ka ķīmija un vilkme abu starpā bija arī realitātē. Turklāt abi vīrieši bija ne tikai gluži kā dvīņi vizuāli, - sakritušas pat viņu īpašības, saka Naza. Gan bijušais līgavainis, gan nupat sastaptā interneta mīla abi esot uzmanīgi, emocionāli. Abus vieno arī kaislība uz ģitārspēli. „Tas līdzību saraksts ir bezgalīgs,” secina sieviete.

„Marka nāve bija lielākais šoks manā dzīvē, traģiskākais, kam esmu gājusi cauri,” viņa saka, „no sērām baidījos zaudēt mūsu mazuli”. Meita tomēr piedzima vesela, un Naza jau drīzumā sastapa savas meitas tēva dubultnieku, kurš pret Marka bērnu izturas gluži kā pret savējo. Pāris plāno arī kopējus bērnus. Visi trīs šobrīd dzīvo kopā.

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv