Amerikāņu vecmāmiņu arestē par to, ka pārģērbusies par raganu, viņa pāraudzina mazbērnus

Oklahomā arestēta kāda vecmāmiņa, kas pārģērbusies par raganu, pilnā nopietnībā devās  pāraudzināt  savu 7 gadus veco mazmeitu. Ja tas būt Helovīnu joks, iespējams, ka incidents beigtos ar pārbīli un izlīgšanu. Diemžēl vecmāmiņa tiktāl bija iejutās raganas lomā, ka savu mazmeitu aizstiepa uz garāžu, kur piekarināja pie griestiem un sita ar pletni.

FOTO: Shutterstock.com


Pēc tam 49 gadus vecā vecmāmiņa – ragana Ženevjēva Robinsa nogādāja mazmeitu uz slimnīcu ar sūdzību, ka nespēj vairs tikt gala ar bērna niķiem. Pieredzējušie ārsti uzreiz pamanīja, ka meitene ir cietusi no vardarbības. Pēc garākas sarunas meitene atklāja, ko piedzīvojusi.

Vecmāmiņa ieradās meitenes istabā, tērpusies zaļā maskā un dēvēja sevi par Neldu. Zaļsejainā ragana bērnu sasējusi un aizstiepusi uz garāžu, kur likusi pārnakšņot. Nākamajā dienā meitene ir pērta  ar oranžu un zaļu pātagu.


Aizdomas par vardarbību  izturēšanos pret bērniem izteica kaimiņi, kas pamanīja, ka meitenes potītes ir pietūkušas un uz ķermeņa ir zilgansārtas svītras. “Ja tas nebūtu tik nopietni, iespējams, ka vecmāmiņa – ragana būtu pat smieklīgi. Sieviete pieskata 4 mazbērnus un vienmēr radījusi rūpīgas omītes iespaidu. Grūti noticēt, ka kas tāds vispār ir iespējams” iespaidos dalās kaimiņi.
 

Kad par savām aizdomām kaimiņi pastāstīja vecmāmiņai, viņa bērnu steidzami nogādāja slimnīcā, kur arī atklājās nodarījums. Policija pēc pagraba pārmeklēšanas raganas atrada arsenālā gan pātagas, gan virves, gan daudzveidīgus raganas tērpus un pat suņa ķēdi. Pēc sarunas ar pārējiem bērniem atklājies, ka omīte draudējusi ar šķērēm nogriezt pirkstus, ja bērni neklausīs.
 

Reklāma
Reklāma

Grūti aptvert, ko padzīvojuši bērni, uzsver policija. Pašlaik visi mazbērni ir ievietoti speciālā aprūpes centrā, bet vecmāmiņa - ragana tiek apsūdzēta nežēlīgā attieksmē pret bērniem un viņu izmantošanā.
 

Avots un foto no New York Daily News