Valsts policija aicina pirmsskolas izglītības iestādes pieteikties nodarbībām par drošību uz ceļa

 
Valsts policija vairākās Rīgas pirmsskolas izglītības iestādēs piedāvā organizēt drošības nodarbības „Bērna drošība ceļu satiksmē”.  Joprojām ir iespēja pieteikt savu dārziņu un iepazīstināt topošos skolēnus par  ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu un drošību uz ceļa.
Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

Valsts policijas darbinieki pirmsskolas vecuma bērniem kā topošajiem  patstāvīgajiem ceļu satiksmes dalībniekiem šajās radošajās nodarbībās atgādinās un  nostiprinās zināšanas par ceļu satiksmes noteikumiem un drošību uz ceļa, izspēlējot arī  dažādas situācijas, kas varētu atgadīties uz ceļa. 
 

Tāpat Valsts policijas rīkoto nodarbību ietvaros tiek rīkots arī bērnu zīmējumu  konkurss „Mans draugs – atstarotājs”, tādā veidā pievēršot bērnu uzmanību drošībai un  atstarotāju nozīmei diennakts tumšajā laikā. Katra mēneša pēdējā darba dienā četri bērnu  zīmējumi tiks publicēti arī Valsts policijas Facebook vietnē.
 

Reklāma
Reklāma

Oktobrī Valsts policijas darbinieki kopā ar runci Rūdi apmeklēs vairākas pirmsskolas  sagatavošanas grupas, kuru audzēkņi pēc nodarbībām saņems arī sertifikātu par piedalīšanos  un iegūtajām zināšanām par drošību uz ceļa. Tādēļ policija aicina pieteikties arī citas  pirmsskolas izglītības iestādes, lai veicinātu pirmsskolas vecuma bērnus gūt jaunas zināšanas  par ceļu satiksmes noteikumiem, kā arī par drošību uz ceļa. 
 

Lai uzzinātu nodarbību norises plānu un pieteiktos nodarbībām, jāsazinās  ar Valsts policijas rīkotās programmas koordinatori, sūtot e-pastu uz adresi dagnija.jerohina@riga.vp.gov.lv