Ko par cilvēku pasaka viņa roku pirksti

Esi taču ievērojis, ka vienam cilvēkam roku pirksti ir garāki, citam īsāki. Izrādās, par cilvēka raksturu daudz ko var pateikt tieši viņu pirkstu garums, vismaz tā uzskata dziednieki. Ir tā vai nav, pārbaudi pats.

Cilvēka plaukstu pirkstu garums daudz pasakot par viņa personību. Ir tā vai nav, katrs pats var lemt.

FOTO: Shutterstock.com

Cilvēka plaukstu pirkstu garums daudz pasakot par viņa personību. Ir tā vai nav, katrs pats var lemt.

Īsi pirksti

Cilvēki ar īsiem pirkstiem ātri visu aptver un dusmojas uz lēnīgajiem. Viņiem patīk ķerties pie lietas un darbu padarīt pēc iespējas ātrāk. Viņiem tīk būt aizņemtiem un bieži vien pat vienlaikus uzņemties vairākus darbus. daudzreiz viņiem labāk izdodas darbu sākt, nevis pabeigt. Šādi cilvēki dod priekšroku plašam, vispārējam skatījumam uz lietām; viņiem ļoti netīk iedziļināties sīkumos.

Gari pirksti

Garu pirlstu īpašniekiem patīk darbs, kas prasa rūpīgu izdziļināšanos. Viņi ir pacietīgi un atvēlēs darbam tik daudz laika, cik nepieciešams, lai to paveiktu labi. Viņiem patīk pabeigt iesākto, viņi ir apzinīgi, atbildīgi un ar vēlmi iedziļināties lietās, lai izprastu to būtību.

Vidēja garuma pirksti

Daudziem cilvēkiem ir pirksti, kas nav ne gari, ne īsi. Šajos cilvēkos ir apvienotas gan īso, gan garo pirkstu īpašnieku kvalitātes, tāpēc reizēm viņi var būt gan pacietīgi, gan nepacietīgi. Lielākoties viņi ir apzinīgi un atbildīgi, bet, ja darāmais tiem īpaši netīk, var gadīties, ka viņi uzdevumu veiks pavirši.

Reklāma
Reklāma

Kasieris ar īsiem pirkstiem klientus apkalpo ātrāk

Zināšanas par pirkstu garumu var noderēt arī ikdienas dzīvē, piemēram, ja ir jāgaida rindā, izvēlies to kasi, kurā sēž kasieris ar īsiem pirkstiem. Šī kasiera rinda virzīsies ātrāk nekā garo pirkstu īpašnieka kasiera rinda, kurš visu gribēs pārbaudīt divreiz. kasieris ar īsajiem pirkstiem centīsies apkalpot cilvēkus pēc iespējas ātrāk un jau domās par kases aparāta bilances nodošanu dienas beigās. 

Tomēr būs arī brīži, kad vēlēsies, lai cilvēks, ar kuru tev ir darīšana, pievērš uzmanību sīkumiem. Tad gan izvēlies cilvēku ar visgarākajiem pirkstiem, ko vien var pamanīt.

 

Avots: J.A.Plaudis, E.Ozola "Dziedniecības gadagrāmata 2014" (izd.Jumava).