Jauns fotokonkurss! Pirmās skolas dienas atmiņas

Pirmā skolas diena katram ir citāda – satraukums, smaidi, asaras, prieks! Kāda bija tava pirmā skolas diena? Piedalies ģimenes hiperveikala “Prisma” fotokonkursā!

Piedalies un laimē!

FOTO: Shutterstock.com

Piedalies un laimē!

Ģimenes hiperveikals “Prisma” aicina Tevi dalīties savās pirmās skolas dienas atmiņās un laimēt dāvanu karti 20 eiro vērtībā!

 

Lai piedalītos konkursā: 

1.  Līdz šā gada 28.augusta plkst. 12:00 iesūti konkursam fotogrāfiju, kurā redzama tava pirmā skolas diena. Bet nekavējies, jo balsošana par fotogrāfijām sāksies līdz ar to publicēšanu.

 

2. Foto vari pievienot Galeriju sadaļā “Krāšņais 1. septembris!” vai sūti to mums uz e-pastu: redakcija@mamma.lv. Norādot tematu “Fotokonkursam! Pirmās skolas dienas atmiņa”, vēstulē minot savu vārdu, uzvārdu, fotogrāfijas uzņemšanas gadu un vietu.

 

Svarīgi! Par iesūtītajām fotogrāfijām portālā Mammamuntetiem.lv līdz 28. augusta plkst. 24:00 notiks publiskais balsojums. Konkursa rezultāti tiks apkopoti un publicēti - 29.augustā. 

 

Reklāma
Reklāma

Par BALVĀM

"Prisma" dāvanu karti 20 eiro vērtībā saņems visvairāk balsojumus ieguvušās fotogrāfijas īpašnieks un hiperveikala "Prisma" izvēlētā simpātija. 

 

 

Par ģimenes hiperveikalu “Prisma

Ģimenes lielveikals PRISMA piedāvā plašu produktu klāstu un lielisku kvalitāti par labāko cenu. Loģisks produkcijas izkārtojums ļauj ātri sameklēt nepieciešamās preces. Tirdzniecības centrā „Prisma” jūs ietaupīsit ne vien naudu, bet arī laiku. Esiet laipni gaidīti!