Apsveicam mīļāko pasaku konkursa uzvarētāju!

Par godu latviešu zīmola ZIB* jaunajai tērpu kolekcijas ”Pasakas par ziediem”, izsludinājām bērnu mīļāko pasaku konkursu. Bērniem mīļāko grāmatu tops ir izveidots un konkursa uzvarētājs – zināms!
Mazā lasītāja balvā no zīmola ZIB* saņem reitūžus pēc savas izvēles.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazā lasītāja balvā no zīmola ZIB* saņem reitūžus pēc savas izvēles.

 

Ja vēlies papildināt sava bērna grāmatu plauktu, ieskaties šajā rakstā, kas tapis, apkopojot vecāku stāstus par viņu bērnu mīļākajām grāmatām – Bērnu mīļāko grāmatu TOPs. Novērojumos dalās mammas 

 

Uzvarētājs! 

Konkursa uzvarētāju noteica zīmola ZIB* komanda, un uzvarētāja ir... māmiņa Marika ar meitu, kuras mīļākā grāmata ir “Brīnumainā Nensija”. 

Grāmata mazajām dāmāmRadošām mazajām dāmām

Latvijā pagaidām izdotas tikai dažas Brīnumainās Nensijas sērijas un pēc meitas lūguma pārbaudījām - patiesībā šo grāmatu sērijā ir vismaz 10, un nekādi nevaram sagaidīt nākamo. Grāmata ir par košu, radošu mazu meitenīti, kas ir īsta dāma. Viņai patīk pucēties kā jau visām mazām meitenēm, taču viņa to dara īpaši radoši, galīgi nelīdzinoties garlaicīgām rozā Bārbijām. Nensijai nepatīk, ja cilvēki ģērbjas garlaicīgi, tāpēc arī saviem vecākiem ierāda, kā būtu jāģērbjas ikvienam. Arī mana meita jau trīs gadu vecumā drēbes sāka izvēlēties pati - atklāju, ka viņai ir izcila gaumes izjūta! Prot perfekti sakombinēt tādus apģērba gabalus, kādus man pat nebūtu ienācis prātā viņai piedāvāt:)

Reklāma
Reklāma

Izdevniecība "White Book"

 

Mazā lasītāja balvā no zīmola ZIB* saņem reitūžus pēc savas izvēles. ZIB* reitūži darināti no elastīga apdrukāta kokvilnas trikotāžas auduma ar ZIB* apdruku, kas veikta ar rokas sietspiedi, tepat ZIB* darbnīcā. Katrs produkts ir unikāls un neatkārtojams roku darbs. Reitūžiem viduklī iešūta elastīga gumija un tie pieejami dažādos izmēros no 1-10 g.v. Vairāk par ZIB* reitūžiem uzziniwww.zib.lv

Reitūžu piedāvājumu skati zemāk redzamajā bilžu galerijā!

 

Par balvas saņemšanu lūgums sazināties, rakstot uz redakcija@mammam.lv.