Apbalvojam sportiskākās ģimenes ar gardumu groziem no RIMI!

Gatavojoties pavasara sportiskākajiem notikumiem - Nordea Rīgas maratonam un Rimi maratonam bērniem -, aicinājām piedalīties konkursā, iesūtot savas ģimenes sportisko foto. Uzvarētāji noskaidroti!

Mazais meitēns Vislatvijas spēka dienā pievilciens 8 reizes!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazais meitēns Vislatvijas spēka dienā pievilciens 8 reizes!

 

Sportiskajam konkursam kopumā iesūtīti 50 foto, tos vari apskatīt Galeriju kategorijā Sportojam! Apbalvojam 3 uzvarētājus - ikvienam dāvanā grozs ar gardumiem no RIMI.

 

UZVARĒTĀJI:

Kalniņu ģimene kāpj kalnos!

Mēs,Kalniņu ģimene, sekojot savam uzvārdam, esam izvēlējušies garo pārgājienu sportu. To ir interesanti darīt kopā, tas prasa pacietību un labu fizisko sagatavotību. Pārgājienos dodamies katrā nedēļas nogalē. Bilde uzņemta 2013 vasarā, Moab, Jūtas štatā, kur +37 grādu karstumā mūsu ģimene veica pagaidām vissmagāko un sarežģītāko pārgājienu.

Kāpšana kalnos

 

Meitēns pievelkas!

Vislatvijas spēka diena - mazais pērteķēns pievilkās 8 reizes! Iesūtījusi Marika Zālīte.

Bērns pievelkas

 

Reklāma
Reklāma

Ģimeni vieno riteņbraukšana

Mūs vieno riteņbraukšana- gan katru atsevišķi, gan visus kopā. Ikdienas braucieni, treniņi, velo ekskursijas un sacensības (gan lielajiem, gan mazajiem) ir mūsu vaļasprieks, kura rūgtā un saldā garša tiek nodota arī bērnam. Iesūtījusi Zinta Meija.

Riteņbraukšana

 

Apsveicam!

Par balvu saņemšanu uzvarētājus lūdzam rakstīt uz redakcija@mammam.lv.

 

RIMI maratons bērniem jau rītdien - 17.maijā!

Jau otro gadu pēc kārtas pašiem mazākajiem skrējējiem būs iespēja piedalīties Rimi maratonā bērniem, kurš notiks sestdien, 17. maijā, no plkst. 11:00 līdz 15:00, Ziedoņdārzā. 

 

Maratona laikā bērniem būs iespēja ne tikai pārbaudīt spēkus un veiklību, noskrienot īpaši veidotu 200 metrus garu distanci, bet arī iemēģināt dažādas piepūšamās atrakcijas, kā arī mieloties ar Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavāra sarūpētiem kārumiem. Savukārt vecāki varēs bez maksas konsultēties pie Sporta laboratorijas ekspertiem un noteikt savas atvases veselības stāvokli. 

 

Uz tikšanos 17. maijā, Ziedoņdārzā!