Pēdējais brīdis iesūtīt savu sportisko foto konkursam, kur balvā grozs ar gardumiem no RIMI!

Kopīgas ģimenes sporta aktivitātes ir veids, kā bērniem iemācīt veselīga dzīvesveida pamatnosacījumus, lai fiziskas aktivitātes jau no mazotnes kļūtu par ikdienas neatņemamu sastāvdaļu. Tāpēc, gatavojoties pavasara, sportiskākiem notikumiem Nordea Rīgas maratonam un Rimi maratonam bērniem, aicinām piedalīties konkursā un iesūtīt foto, kurā redzama Tava ģimene kopīgi sportojot un atbalstot veselīgu dzīvesveidu.
Un cik sportiska ir jūsu ģimene? Parādi to bildēs! Attēls no Rimi maratona bērniem, šogad tas notiks 17. maijā Ziedoņdārzā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Un cik sportiska ir jūsu ģimene? Parādi to bildēs! Attēls no Rimi maratona bērniem, šogad tas notiks 17. maijā Ziedoņdārzā.

 

Lai piedalītos konkursā:

1. Foto un īsu aprakstu par savas ģimenes iecienītāko sporta veidu pievieno Galeriju kategorijā Sportojam! vai sūti uz redakcija@mammam.lv;

 

2. Foto konkursam iesūti līdz 16. maija plkst. 12.00.

 

Balvas uzvarētājiem!

Konkursa noslēgumā sumināsim trīs uzvarētājus, kuri balvās saņems īpašus gardumu grozus no Rimi.

 

Reklāma
Reklāma

Par RIMI maratonu bērniem

Jau otro gadu pēc kārtas pašiem mazākajiem skrējējiem būs iespēja piedalīties Rimi maratonā bērniem, kurš notiks sestdien, 17. maijā, no plkst. 11:00 līdz 15:00, Ziedoņdārzā. Maratonā aicināti piedalīties mazie sportisti vecumā no 2 līdz 6 gadiem. 

 

Maratona laikā bērniem būs iespēja ne tikai pārbaudīt spēkus un veiklību, noskrienot īpaši veidotu 200 metrus garu distanci, bet arī iemēģināt dažādas piepūšamās atrakcijas, kā arī mieloties ar Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavāra sarūpētiem kārumiem. Savukārt vecāki varēs bez maksas konsultēties pie Sporta laboratorijas ekspertiem un noteikt savas atvases veselības stāvokli. Reģistrēties Rimi maratonam bērniem iespējams Rimi mājaslapā, dalība tajā ir bez maksas.

 

Uz tikšanos 17. maijā, Ziedoņdārzā!

 

Plašāka informācija par Rimi maratonu bērniem mājaslapā: www.rimi.lv