Latvijas dizaina zīmols ZIB* atklāj savu jauno apğērbu kolekciju "Pasakas par ziediem"

Kolekcijas apğērbi no jauna mūs iepriecina ar košām pasteļtoņu krāsām, pavasarīgām ziedu uzdrukām, sievišķīgiem piegriezumiem un rotaļīgiem akcentiem, kas atsvaidzinās jūsu garderobi gatavojoties saulainajai vasaras sezonai.
Ja tev šovasar gaidāma dalība izlaidumā, kāzās vai citos skaistos svētkos, ieskaties zīmola ZIB* izteiksmīgo kleitu piedāvājumā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja tev šovasar gaidāma dalība izlaidumā, kāzās vai citos skaistos svētkos, ieskaties zīmola ZIB* izteiksmīgo kleitu piedāvājumā!

 

Kolekcija tapusi, iedvesmojoties no skaistajām Annas Sakses pasakām par ziediem. Iedvesmai tika izvēlētas septiņas ziedu pasakas uz kurām balstoties veidoti īpaši tērpu dizaini. Tērpos ir iekļauti narcises, rozes, tulpes, vijolītes, hortenzijas, orhidejas un jasmīna ziedu motīvi, to raksturs un krāsu gammas. Līdz šim kolekcija "Pasakas par ziediem" ir plašākā no zīmola radītajām, tajā ietilpst garās un īsās kleitas, tunikas, topi, īsie topi, šorti, svārki, šifona vestes, džemperi un reitūži.

 

 

Šī vasaras kolekcija ļauj paskatīties uz skaisto, dažādo un interesanto dabā, liek ieraudzīt to, ko nepamanam un neizjūtam ikdienas steigā. Jaunajā kolekcijā tiek stāstīts  par ziediem, kas krāšņi zied pamestā dārzā meža vidū, neviena neaprūpēti, bet koši un skaisti.  Šie ziedi ir personificēti sievietes tēli un atklāj spilgtas un ļoti atšķirīgas septiņas personības. Katra zieda trauslums kontrastē ar dabas skarbumu un varenību. Tie spēj pārciest negaisu, vēju un salu un par spīti visam plaukt, ziedēt un smaržot.

Reklāma
Reklāma

 

Kolekcija "Pasakas par ziediem" ir plašākā no zīmola radītajām, tajā ietilpst garās un īsās kleitas, tunikas, topi, īsie topi, šorti, svārki, šifona vestes, džemperi un reitūži.

 

Turpmākās septiņas dienas būs īpašas ikvienam ZIB* cienītājam - katra diena tiks veltīta vienam  kolekcijas ziedam. Šajā dienā varēs apskatīt un iegādāties šī zieda apģērbus ZIB* interneta veikalā www.zib.lv. Bet jau no 7.maija klātienē visa jaunā kolekcija apskatāma un nopērkama ZIB* darbnīcā, Valdemāra ielā 4-13.

 

Foto: Aiga Rēdmane