Turpmāk modes un izklaides centrā Rīga Plaza notiks izglītojoši stila semināri, ko interesenti varēs apmeklēt bez maksas.

Sievietes Latvijā ir skaistas, ģērbjas skaisti un aktīvi interesējas par skaistumu un modi, tāpēc turpmāk katra mēneša pirmajā trešdienā modes un izklaides centrs "Rīga Plaza" saviem apmeklētājiem dāvina stila seminārus jeb "Stila 3dienas", kuros smelties iedvesmu savas garderobes veidošanā un kvalitatīvu informāciju par skaistumu un modi.
Aicinām katra mēneša pirmajā trešdienā bez maksas apmeklēt stila seminārus!

FOTO: Anita Austvika, http://www.rareflowerphotography.com/

Aicinām katra mēneša pirmajā trešdienā bez maksas apmeklēt stila seminārus!

 

Kāds ir labākais svārku garums? Vai raibas zeķbikses paredzētas tikai tievām kājām? Vai un kā vīram un sievai saskaņot stilu? Kādas ir TOP ģērbšanās kļūdas dāmām un kādas – kungiem? Par šiem un daudziem citiem tematiem, kā arī aktuālās sezonas modes tendences ikviens interesents no Latvijas labākajiem modes ekspertiem varēs uzzināt modes un izklaides centra "Rīga Plaza" organizētajās "Stila 3dienās". Semināri notiks katra mēneša pirmajā trešdienā un tie būs bez maksas. Pirmā "Stila 3diena" gaidāma jau 2. aprīlī no plkst. 17.00-19.00 "Rīga Plaza" pirmajā stāvā laukumā pie informācijas centra.

 

Stila eksperti stāstīs, kas ir šī pavasara un vasaras aktualitātes apģērbos, kā kombinēt košu un priecīgu apģērbu, lai tas būtu valkājams bieži, kā arī tiks noteiktas klasiskās ģērbšanās kļūdas pavasarī un vasarā. 

 

"Pavasaris ir laiks, kad ikvienai sievietei gribas uzplaukt līdz ar pirmajiem ziediem, tāpēc pirmo stila semināru jeb "Stila 3dienu" organizējam tieši pavasarī. Tā ir mūsu, modes un izklaides centra "Rīga Plaza", pavasarīgā dāvana mūsu apmeklētājiem," stāsta "Rīga Plaza" vadītāja Iveta Priedīte. Pirmās "Stila 3dienas" temats ir "Kā izveidot sev piemērotu pavasara garderobi", tā ietvaros stila eksperti stāstīs, kas ir šī pavasara un vasaras aktualitātes apģērbos, kā kombinēt košu un priecīgu apģērbu, lai tas būtu valkājams bieži, kā arī tiks noteiktas klasiskās ģērbšanās kļūdas pavasarī un vasarā. Kopā noskaidrosim, kas ir stila odziņas, ko siltajā sezonā noteikti vajag izmantot.

 

"Stila 3dienas" organizē ģimenes portāla www.mammamuntetiem.lv Gudro Sievu skola.

 

Par modes un izklaides centru "Rīga Plaza"

Reklāma
Reklāma

Rīga Plaza (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31.marta. Tirdzniecības centrs ar 49 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, tādi kā Peek&Cloppenburg, Zara, Reserved, Mango, Mohito, Stradivarius, Monton, Douglas u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls Multikino un izklaides centrs visai ģimenei Fantasy Park. Modes un izklaides centru pārvalda uzņēmums SIA CBRE. CBRE ir viens no pasaules lielākajiem uzņēmumiem komercīpašumu pakalpojumu sniegšanas jomā ar vairāk kā 300 birojiem dažādās pasaules valstīs.

 

Papildu informācija:

Dace Āmare,

Rīga Plaza mārketinga menedžere

Mūkusalas iela 71, Riga, LV-1004

Tel.+371 67 633 737; +371 26136604

E-pasts dace.amare@cbre.com