Smelies radošas un foršas idejas no mūsu Ziemassvētku mākslinieciskajām darbnīcām!

Eglītes no pērlītēm un papīra, eglīšu rotājumus kā balerīnas no knaģiem, greznus zvaniņus no vienreizlietojamajām krūzītēm - Ziemassvētku radošajās darbnīcās, ko mammamuntetiem.lv Bērnu universitāte organizēja universālveikalā "Stockmann", lielajiem un mazajiem interesentiem iemācīja radīt gan šos, gan citus Ziemassvētku brīnumus. Smelies idejas saviem svētkiem!

Vajaga tikai nedaudz izdomas, lai uzburtu brīnišķīgus Ziemassvētku dekorus!

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Vajaga tikai nedaudz izdomas, lai uzburtu brīnišķīgus Ziemassvētku dekorus!

 

Ģimenes portāla mammamuntetiem.lv radītā Bērnu universitāte, kurā mācības notiek bez maksas, aizvadītajā sestdienā organizēja Ziemassvētku mākslinieciskās darbnīcas universālveikalā „Stockmann”!

 

Mākslinieciskajās darbnīcās ikviens mazais interesents varēja apgūt un pagatavot krāšņus Ziemassvētku telpu dekorus no papīra un dabas materiāliem un dāvanas ģimenei, piemēram, stikla sniega bumbas, kurās virpuļo mazas sniegpārsliņas, greznas galda kompozīcijas no dabas materiāliem un dažādus neredzētus eglīšu rotājumus.

 

Prieks atzīt, ka mazie mākslinieki bija tik radoši, ka arī "Bērnu universitātes" pasniedzēja Ella Ruicēna bija pārsteigta. Bērniem procesa laikā radās jaunas idejas un tapa brīnišķīgi mākslas darbi, piemēram, vienreiz lietojamā krūzīte pārtapa brīnumainā zvaniņā.

 

Lai skaists Ziemassvētku gaidīšanas laiks!

Reklāma
Reklāma

 

Stockmann

Bērnu universitāte

 

 

P.S. Bērnu universitātes jaunums ir arī jauns studiju virziens - Princešu studijas, kurās aicinātas mācīties sākumskolas vecuma meitenes. Vairāk uzzini ŠEIT.

 

Foto: Mārtiņš Garais