Mana mazulīša vismīļākais rotaļu draugs. Sirsnīgs konkurss – balvā LEGO DUPLO!

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv kopā ar konstruktoriem LEGO DUPLO izsludina jauku jo jauku konkursu, kurā aicinām pastāstīt par sava mazuļa mīļāko rotaļlietu. Konkursa balvās LEGO DUPLO komplekti pusotru līdz trīs gadus veciem bērniem!
Piedalies jaunajā konkursā un, iespējams, turpmāk tava bērna vismīļākās rotaļlietas būs tieši LEGO!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piedalies jaunajā konkursā un, iespējams, turpmāk tava bērna vismīļākās rotaļlietas būs tieši LEGO!

 

Vai tavam mazulim ir kāda vismīļākā rotaļlieta? Varbūt ir kāds labākais draugs, ar kuru visvairāk patīk būt kopā, spēlēties un priecāties? Aicinām par to pastāstīt mūsu jaunajā konkursā "Mana mazulīša vismīļākais rotaļu draugs", ko atbalsta LEGO DUPLO un kura balvās ir LEGO DUPLO komplekti pusotra līdz trīs gadus veciem mazuļiem!


LAI PIEDALĪTOS KONKURSĀ:

1. Iesūti foto, kura virsraksts varētu sākties ar “Mans vismīļākais...”. Tava bērna vismīļākā rotaļlieta, spēle vai mīļš draugs. 

2. Foto vietā vari iesūtīt arī aprakstu, kas ir tava bērna vismīļākās nodarbes un rotaļubiedri! Ja tavam mazajam ļoti patīk zīmēt, vari aicināt viņu uzzīmēt sevi ar vismīļāko rotaļu draugu, un konkursam iesūtīt zīmējumu. 

3. Bildes un/vai aprakstus līdz 18. decembrim sūti uz redakcija@mammam.lv vai iesūti vēstulē draugiem.lv/mammamuntetiem.lv.


PAR BALVĀM!

* Konkursā sumināsim 5 uzvarētājus! Ikviens uzvarētājs varēs izvēlēties vienu no diviem LEGO DUPLO jaunās līnijas komplektiem, kas piemēroti bērniem vecumā no pusotra līdz trīs gadiem. 

* Konkursa uzvarētājus noteiks LEGO DUPLO un mammamuntetiem.lv komanda. 

Reklāma
Reklāma

* LEGO DUPLO produktu mērķis ir drošība un jautra spēlēšanās, ļaujot bērniem izpaust savu radošumu un iztēli caur rotaļīgu mācīšanos. 

LEGO DUPLO mazuļiem

“Gadu gaitā uzkrātā pieredze pirmsskolas izglītības jomā ir pierādījusi, LEGO izglītojošie konstruktori ir vislabākais piedāvājums rotaļlietu klāstā pirmsskolas vecuma bērniem,” stāsta Daina Kājiņa, “CreaKids” bērnudārza vadītāja. 

 

Sīkās pirkstu motorikas un muskulatūras attīstība, iztēles pilnveidošanās – tie ir tikai daži no ieguvumiem, ko LEGO produkti var sniegt bērniem.

 

“Sīkās pirkstu motorikas un muskulatūras attīstība, iztēles pilnveidošanās, kā arī komunikācijas prasmju veidošana vairākiem bērniem kopīgi ceļot sevis iedomāto LEGO fantāzijas būvi – tie ir tikai daži no ieguvumiem, ko LEGO produkti var sniegt bērniem, un tikai daži no iemesliem, kādēļ LEGO DUPLO mazākajiem un LEGO konstruktori lielākajiem nodrošina iespēju darboties gan rotaļnodarbībās, gan brīvajā laikā. Kā bērni paši atzīst, LEGO konstruktori ir „forši, jo, ja arī pašam nesanāk, tad vecāki var palīdzēt. Tie noder gan bērnudārzā, gan jebkurā mājā. Pat mākslinieki var izgatavot no tiem interesantas lietas. LEGO klucīši ir izdomāti, lai nebūtu jāspēlējas ar vienu un to pašu mantu atkal un atkal, jo no tiem var būvēt pilis, mašīnas, mājas, dzīvniekus.”

 

Skaties video ar brīnumiem, ko var pagatavot no LEGO DUPLO!

https://www.youtube.com/embed/erfrx1DJQLw

 

Vairāk par LEGO DUPLO uzzini www.lego.duplo.com.