Kādi ir Strēlnieka zīmē dzimušie - stāsta astrologs

Atkal klāt decembris - skaisto svētku un Strēlnieku laiks. Saule Strēlnieka zīmē atrodas no 22.11 – 21.12. 2013. Par Strēlnieka raksturīgākajām īpašībām stāsta Gudro Sievu skolas astroloģe Rita Riekstiņa.

Strēlnieka dvēsele pastāvīgi atrodas zem ‘’augsta spiediena’’.

FOTO: Marika Eglīte

Strēlnieka dvēsele pastāvīgi atrodas zem ‘’augsta spiediena’’.

Strēlnieka zīmē dzimušie ir optimistiski, temperamentīgi. Cilvēki, kas mīl sevi un savu Es. Strēlnieku neremdināmo ņemšanos nevar nepamanīt nedz mājās, nedz sabiedrībā. Draudzīgie smaidi un vējā plīvojošie mati parasti pieder Strēlniekiem. Pēc dabas šie pasaules iemītnieki (vienīgā Zodiaka zīme, kas ir gan dzīvnieks, gan cilvēks) ir labestīgi, godīgi un taisnīgi. Tie izvēlas runāt atklātu valodu, neatlaidīgi cīnīties par taisnību un rūpēties par to, lai visiem būtu labi.

Strēlnieks atrodas nemitīgā kustībā, viņš ir trīspadsmit vietās vienlaicīgi, runā daudz un par visu viņam ir viedoklis, visus vienmēr gatavs aizstāvēt.


Strēlniekiem ļoti patīk parūpēties par savu materiālo labklājību, kas galvenokārt  nepieciešama viņa brīvībai. To viņam ir, kur izpaust, jo Strēlnieka nemitīgo uguntiņu uztur Uguns stihijas fons. Tas liek Strēlniekam jau no bērna kājas tiekties izzināt pasauli, kāpt pāri sētām un robežām, lai izzināti pasauli. Līdz pat pieauguša cilvēka prātam, Strēlniekam šķitīs, ka kaut kur ārzemēs noteikti ir labāk, ir jāredz kā tur ir, jāpaosta gaiss. Strēlnieka dvēsele pastāvīgi atrodas zem ‘’augsta spiediena’’, zem augsta sprieguma, jo viņam mīļi ir uztraukumi un pārdzīvojumi, viņam ir nepieciešama darbošanās un kontakti. Kā mazs tā liels Strēlnieks iepazīsies ar pretējā dzimuma partneriem daudz un bieži, viens par otru būs labāk, skaistāk un mīļāks. Strēlnieks atrodas nemitīgā kustībā, viņš ir trīspadsmit vietās vienlaicīgi, runā daudz un par visu viņam ir viedoklis, visus vienmēr gatavs aizstāvēt. Parasti Strēlnieks nevienam neko ļaunu nevēl, un pirms īstenot savu labumu, vienmēr padomās par to, vai neko nelāgu nenodara kādam citam. Mēdz jau viņš savas dullās dabas dēļ iekulties nepatikšanās – ik pa laiciņam vien, taču tad ātri atjēdzas, ceļas augšā un turpina ceļu, jo tic, ka priekšā viņu gaida jaunas un vēl labākas iespējas. Citējot astroloģijas dižgaru Vronski: „Viņa debesu pavēlnieks un aizstāvis Jupiters nekad Strēlniekam neļaus noslīkt, bet liks jebkurā aukā, jebkurā vētrā kā korķim turēties dzīves okeāna virspusē.”

Strēlnieks nav mājas cilvēks. Doma, ka silta krāsniņa un cepetis viņu noturēs mājās, maigi sakot, ir tukša. Labāk atvērt pasaules vārtus un baudīt dzīvi, pieskarties vēl nezināmajam, pagaršot kādu jaunu garšiņu.


Gan lieliem, gan mazajiem Strēlniekiem ir jādod brīvība, ir jāuzticas un jāsmaida pretim. Tad mazā, nemitīgi sprakšķošā uguntiņa sildīs mīlošās sirdis.

Reklāma
Reklāma

 

Siltu un smaidīgu Strēlnieka laiku.
Rakstu sagatavoja
Astroloģe, Rita Riekstiņa
www.rietariekstina.lv

 

Tevi varētu interesēt:

Individuālā astrologa konsultācija