Smārdē no mājām aizgājušais 12 gadus vecais zēns atradies

Šodien izdevies atrast 12 gadus veco Saulvedi Seržantu, kurš pirms 2 dienām pameta mājas, atstājot ziti, ka dodas dzīvot uz mežu. Zēns atrasts netālu no savām mājām,vēstī portāls www.ntz.lv

Šis zēns mājiniekiem atstājis zīmīti, ka dodas dzīvot mežā. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šis zēns mājiniekiem atstājis zīmīti, ka dodas dzīvot mežā. Publicitātes foto.

 

Jau vēstījām, ka 29.oktobrī plkst.8.30 no savas dzīvesvietas Engures novada Smārdes pagastā izgāja 2001.gadā dzimis zēns, atstājot zīmīti, kurā paziņojis, ka ies dzīvot mežā. Zēns līdzi bija paņēmis siltu apģērbu un ēdienu - neatkarīgajām Tukuma ziņām stāstījis Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Tukuma iecirkņa priekšnieks pulkvežleitnants Janeks Bahs.

 

30.oktobrī policija tika iesaistīta meklēšanas pasākumos un noskaidrots zēna maršruts – Lapmežciems-Klapkalnciems, kur Gausajā jūdzē tika atrasta apmetne, kurā zēns, visticamāk, pārnakšņoja pirmo nakti.

 

Šorīt, 31.oktobrī, tika saņemta informācija, ka pirms plkst.8 aprakstam līdzīgs zēns redzēts Ķesterciemā, taču atrada puisi vēlāk, turklāt netālu no mājām.

Reklāma
Reklāma

 

Valsts policija sadarbībā ar pašvaldības policiju un zemesssargiem šodien veica meklēšanas pasākumus Engures novada Engures pagastā, Tukuma novada Sēmes un Zentenes pagastos, kā arī Smārdes pagastā.

 

Kopumā meklēšanas pasākumos bija iesaistītas 10 policijas ekipāžas un 12 zemessargi.