Nākamnedēļ Vecrīgā bez maksas varēs izmazgāt un izgludināt Latvijas valsts karogus

Lai aicinātu Latvijas iedzīvotājus parūpēties par valsts sarkanbaltsarkano simbolu, jau otro rudeni no 4. līdz 8.novembrim Vecrīgā tiks atvērts "Electrolux" Tīro karogu punkts. Ikviens ir aicināts atnest savu Latvijas valsts karogu, lai tas taptu izmazgāts, izžāvēts un izgludināts par brīvu. 

Nākamnedēļ tavs karogs var tapt tīrs, turklāt bez maksas. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nākamnedēļ tavs karogs var tapt tīrs, turklāt bez maksas. Publicitātes foto.

 

 

Punkta atklāšana norisināsies pirmdien, 4.novembrī plkst.11, vienā no senākajām pilsētas ielām - Rīdzenes ielā, Vecrīgā, TC "Galerija Centrs" stikla pasāžas telpās.

 

"Electrolux" Tīro karogu punkts būs atvērts apmeklētājiem no 4. līdz 8. novembrim no plkst.10 līdz 14. Karogi sakopšanai tiks pieņemti no pirmdienas līdz ceturtdienai, bet tīro karogu izsniegšana notiks piektdien, 8.novembrī no plkst. 10 līdz 14. 

 

Reklāma
Reklāma

Latvijas iedzīvotāji ir aicināti atnest savus Latvijas sarkanbaltsarkanos karogus sakopšanai pilnīgi bez maksas. Tavs karogs tiks izmazgāts, izžāvēts un izgludināts, lai laikus sagatavotos valsts svētku dienām. 

 

Punktā uz vietas ikviens varēs saņemt mazo Latvijas karoga svētku lentīti, uzzināt vērtīgus padomus valsts karoga kopšanai mājas apstākļos, kā arī iepazīties ar Latvijas valsts karoga izcelsmi un lietošanas noteikumiem. 

 

Punkta atklāšanas pasākumā piedalīsies "Electrolux" zīmolvedības un tirgvedības vadītāja Baltijas valstīs Inga Ērgle, Latvijas valsts karoga likuma autore, Ārlietu ministrijas Valsts protokola otrā sekretāre, eksperte valsts simbolu jautājumos Sintija Stipre, eksperte tīrīšanas un kopšanas jautājumos Dace Tapiņa, kā arī pavārmākslas, mūzikas un dizaina viesi ar saviem Latvijas valsts karoga stāstiem.