Jauns recepšu konkurss: Veselīgas idejas pusdienu kārbiņai

Kārtējais darba dienas rīts un jautājums – ko šodien likt savā un bērna pusdienu kārbiņā? Gribas ieviest kādas pārmaiņas bērna launadziņā un savā pusdienu pauzē darbā. Bet kādas? Aicinām dalīties idejās, balvās – dāvanu komplekti ar veselīgajiem batoniņiem "Hematogens" un propolisa sūkājamajām tabletēm "Propolki"!

Veselīgie Hematogens batoniņi ir laba versija, ar ko papildināt skolēna pusdienu kārbiņu. Ko pusdienu kārbiņā liec tu? Pastāsti un piedalies konkursā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Veselīgie "Hematogens" batoniņi ir laba versija, ar ko papildināt skolēna pusdienu kārbiņu. Ko pusdienu kārbiņā liec tu? Pastāsti un piedalies konkursā!

 

 

Lai piedalītos konkursā "Veselīgas idejas pusdienu kārbiņai":

1. Vari sūtīt gan konkrētas receptes, piemēram, sviestmaizēm, karstmaizēm, gan bildes ar pusdienu kārbiņām un to saturu;

2. Idejas pusdienu kārbiņai - gan tavai, gan skolēna - gaidīsim līdz 9. novembrim. Sūti tās uz redakcija@mammam.lv, pievienot raksta komentāros vai ŠEIT.

 

 

Reklāma
Reklāma

BALVAS!

Izvēlēsimies 5 uzvarētājus! Balvās komplekti no veselīgā, vispārspēcinošā batoniņa "Hematogens"!

 

Dāvanu komplekts sastāv no: 1) Hematogens Vita+ - 4gb..; 2) Hematogens ar linsēklām - 2 gb.; 3) Hema2gen - 2gb.; 4) Hema2gen Extra Vitmins - 2gb.; 5) Hema2gen Immuno - 2gb.; 6) propolisa sūkājamās tabletes Propolki – alvejas un ingvera, kā arī mežrozīšu.

 

{{ gallery }}