Pēdējā diena dalībai fotokonkursā - Mazuļa gaidīšanas laiks!

Vai jau esi iemūžinājusi bildēs sevi bērniņa gaidīšanas laikā? Grūtniecība it kā ir ilga, tomēr reizē tik īsa, tāpēc noteikti sarūpē kādas punča bildes un piedalies ar tām mammamuntetiem.lv un www.marialine.lv jaunajā fotokonkursā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Punču bildes.

Punču bildes foto iesūtījusi Sanita Lozberga, mammamuntetiem.lv lasītāja.

 

LAI PIEDALĪTOS KONKURSĀ 

1. Līdz 2. oktobrim pievieno bildi vai vairākas bildes Galeriju kategorijā Mazuļa gaidīšanas laiks.

2. Bildei pievieno arī nelielu aprakstu par savām sajūtām un pārdomām, gaidot mazulīti. 

 

Uzvarētājus noteiks mammamuntetiem.lv redakcijā kopā ar konkursa atbalstītāju www.marialine.lv.

 

BALVĀS!

Reklāma
Reklāma

Fotokonkursā “Mazuļa gaidīšanas laiks” būs 5 uzvarētājas, un katrai balvā dāvanu komplekts no www.marialine.lv. “Maria” piedāvā preču līniju, kas paredzēta no mazuļa plānošanas līdz piedzimšanai. 

 

“Maria” līnijas dāvanu grozā uzvarētājām būs: “Maria Maternity” krēms un “Maria Lactation N60”

 

Pretstriju krēmi."Maria Maternity" - krēms pret ādas strijām grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā. Krēms pasargā pastiprināti noslogotu ādu no sausuma un kairinājuma. Krēma sastāvā esošie A un E vitamīni, provitamīns B5, rīciņeļļa, saulespuķu  sēklu, avokado, mandeļu un vīnogu kauliņu eļļa efektīvi novērš striju veidošanos, baro ādu, padara to īpaši elastīgu un tvirtu.

 

 

 

 

Laktācija."Maria Lactation" - unikāls dabīgu vielu komplekss. Ieteicams lietot, lai veicinātu piena veidošanos barojošām mātēm. Sastāvā iekļautais bišu māšu peru pieniņš stimulē laktāciju; fenheļa augļu pulveris un romiešu ķimeņu augļu pulveris novērš vēdera pūšanos; pienenes sakņu pulveris stimulē apetīti; vilkābeles lapu un ziedu pulveris stiprina sirds-asinsvadu sistēmu.