Fotokonkurss Mazais gardēdis ir noslēdzies! Uzvarētājiem balvā – saldumi no Kalev

Jūlijā mēs, mammamuntetiem.lv, un Kalev Draakon izsludinājām jautru fotokonkursu "Mazais gardēdis", aicinot iesūtīt mazo gardēžu bildes. Nu konkurss ir noslēdzies un uzvarētāji – zināmi!

Konkursā Mazais gardēdis tika iesūtītas vairās nekā 80 bildes!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursā "Mazais gardēdis" tika iesūtītas vairās nekā 80 bildes!

 

Šokolādes mutes, putras mutes, saldējuma mīļi, krējumlaižas - gardēžu konkursam iesūtītas vairāk nekā 80 krāšņas bildes! Tāpēc lieliski, ka šoreiz dāvanas 15 konkursa dalībniekiem!

 

- 5 galvenajiem uzvarētājiem, kas saņemuši vislielāko balsu skaitu, balvās saldumi no Kalev. Kalev šiem uzvarētājiem sarūpējis 12 dažādu veidu saldumus! 

 

 

- Nākamos 10, kas balsojumā ierindojušies aiz pirmajiem pieciem uzvarētājiem, apbalvojam ar mīksto, zaļo Draakon rotaļu pūķīti un Draakon košlājamās konfektes. 

Jāatzīmē, ka par 9. un 10. vietu cīnījās trīs gardēži ar vienādu balsu skaitu; 9. un 10. vietas ieguvējus attiecīgi noteica konkursa organizatori. 

Reklāma
Reklāma

 

 

Kalev, Draakon.

Uzvarētājiem dāvanās - saldumi no Kalev vai mīkstais Draakon rotaļu pūķītis!

Lai saņemtu balvas, lūgums rakstīt uz redakcija@mammam.lv. Balvas jāizņem viena kalendārā mēneša laikā no uzvarētāju publiskošanas.

 

Apsveicam uzvarētājus un ikvienu lasītāju aicinām piedalīties jaunajā fotokonkursā - "Suņa mīlestība"! Balvas Tavam mīlulim noteikti patiks;).