Labdarības akcija Piepildi skolas somu! aicina palīdzēt Rēzeknes bērnu patversmei

Līdz 26. augustam sirsnīgi aicinām rīdziniekus iesaistīties labdarības akcijā, palīdzot Rēzeknes bērnu patversmes iemītniekiem ar skolai nepieciešamajām lietām. Gan mazākie, gan lielākie bērni gaida burtnīcas, klades, zīmuļus, zīmēšanas blokus, arī mugursomas, zobu birstītes un daudzas citas lietas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rēzeknes bērnu patversmē mitinās 2-18 gadus veci bērni un jaunieši, kas palikuši bez vecāku aprūpes vai kuru ģimenes nonākušas krīzes situācijās. Visi skolas vecumu sasniegušie bērni izglītojas dažādās Rēzeknes skolās, ikdienā esot kopā ar bērniem no pilnvērtīgām ģimenēm. Tādēļ jo īpaši svarīgi palīdzēt maznodrošinātajiem jauniešiem, kuri par mājām sauc patversmi, lai tie justos līdzvērtīgi starp pārējiem. 

 

“Mēs no sirds vēlētos, lai visiem bērniem būtu vienlīdzīgas izglītības iespējas, bet, kamēr vēl esam ceļā uz tādu Latviju, arī šķietami “sīka un vienkārša” mūsu palīdzība var izrādīties pārsteidzoši liela,” iesaistīties aicina veikalu tīklu Lieliska dāvana direktore Zane Borisēviča.

 

Jauniešiem nepieciešamo lietu sarakstā ietilpst kancelejas preces, papīra izstrādājumi, plastilīns, krāsas, penāļi, mapes, somas un citi obligāti skolas atribūti. Ar precīzu lietu sarakstu var iepazīties šeit: www.ejuz.lv/ziedoskolai.

 

Labdarības akciju rīko veikalu tīkls Lieliska dāvana sadarbībā ar sabiedrisko ozganizāciju "Save The Future", kas ar prieku sarūpētās skolas mantas augusta beigās nogādās Rēzeknē. Ikvienam interesentam būs iespēja pievienoties šim braucienam.

 

Reklāma
Reklāma

Ziedojamās lietas ērti nogādājamas trijās vietās Rīgā: Lieliska dāvana veikalos t/c Domina Shopping (Ieriķu ielā 13) un i/c Sky&More (Duntes ielā 14a), kā arī uzņēmuma ofisā Raunas ielā 44.


SIA „Lieliska Dāvana”

Raunas iela 44-1, Rīga

Tel. +371 66018025

www.lieliskadavana.lv