Piedalies bērnu joku konkursā! Augusta uzvarētājam - milzum daudz "Rūjienas saldējuma"

Kamēr vēl ir tik lieliski vasarīgs laiks, iesūti bērnu joku un septembra sākumā mielojies ar milzu kaudzi Rūjienas saldējuma! Jāatgādina, ka brīnišķigas balvas ir arī jūlija lielajiem jokotājiem.

Foto: Aigars Hibneris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Aigars Hibneris.

No jūlijā iesūtītajiem jokiem galveno balvu saņem Lāsma Lāce, kura iesūtījusi joku "Lāči guļ ziemas miegu".

Balvā:  

Komplekts saldam miedziņam no www.paff.lv.

Ielūgumi visai ģimenei uz kādu no bērnu izrādēm, kas iekļautas teātra festivālā "NoMadI" 2013. Ar visām festivāla izrādēm var iepazīties ŠEIT!

Lieliska grāmata pusaudžiem "Monstru skola", ko izdevis apgāds "White Book". 

 

Balvas saņem arī Kristīne Ēdolfa un Baiba Burkēviča. Balvās ielūgumi visai ģimenei uz kādu no bērnu izrādēm, kas iekļautas teātra festivālā "NoMadI" 2013. Ar visām festivāla izrādēm var iepazīties ŠEIT!

Lieliska grāmata pusaudžiem "Monstru skola", ko izdevis apgāds "White Book". 

 

 

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes uz izrādēm jāpiesaka 3 dienas pirms izrādes norises laika.

 

Reklāma
Reklāma

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Aicinām piedalīties augusta mēneša konkursā!

Augusta mēneša jautrākās anekdotes autors balvā no "Rūjienas saldējuma" saņems veselu grozu šī vēsā kāruma!

Rūjienas saldējums", atrodoties jau sen par Latvijas saldējuma pilsētu dēvētajā Rūjienā, vēl arvien ražo saldējumu, saglabājot tās tradīcijas, kuras bija svarīgas, sākot ražot saldējumu tālajā 20.gadsimta sākumā. 

 

"Rūjienas saldējums" ir pārbaudīta vērtība, kas, neraugoties uz vairākkārtējām pārmaiņām uzņēmumā, ir spējis saglabāt nemainīgu kvalitāti un joprojām saldējums tiek gatavots no īsta piena un krējuma. Ir saglabātas gadu gaitā iedibinātās tradīcijas augstvērtīgas produkcijas ražošanā. Lai saldējums sanāktu labs un gards, piens ik dienas tiek piegādāts no tuvējām saimniecībām, bet tikai vislabākais piens tiek pārvērsts visdažādākajos saldējumos.

 

 

Apgāds "Jumava" diviem konkursa dalībniekiem dāvās veicināšanas balvas - grāmatiņas "Kas šeit dzīvo" un "Kas man nepieciešams".

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Augusta mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 31. augustam (ieskaitot).