Piedalies fotokonkursa – Mazais gardēdis - balsošanā!

Kura bērna albumā gan nav foto, kas apliecina – jā, es esmu vislielākais gardēdis? Šādu bildi iesūti jaunajam mammamuntetiem.lv un Kalev Draakon fotokonkursam, kura balvās saldumi un mīļš Draakon pūķītis!

Šokolādes mutes, kūku mutes, ogu mutes, putriņmutes. Kādi tik nav mūsu gardēži! Foto iesūtījusi Natālija Sudņika, mammamuntetiem.lv lasītāja

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šokolādes mutes, kūku mutes, ogu mutes, putriņmutes. Kādi tik nav mūsu gardēži! Foto iesūtījusi Natālija Sudņika, mammamuntetiem.lv lasītāja

 

Mazo gardēžu bildes izraisa plašu emociju gammu – citos izsauc neviltoti sirsnīgus smieklus – skat, uz viņa mazās sejiņas ir redzams viss, kas nupat notiesāts. Citi atkal šausmās – kā var būt tik netīra mute, veikli nomazgāt! Iesūti jaunajam konkursam īstākā mazā gardēža foto – šoreiz 15 uzvarētāji!

 

Kalev draakon

LAI PIEDALĪTOS KONKURSĀ:

1. Līdz 8. augustam Galeriju kategorijā Mazais gardēdis pievieno bērna foto, kurš nupat ēdis vai ēd ko pavisam gardu.

2. Viens konkursa dalībnieks drīkst pievienot vairākus foto, bet jāņem vērā, ka balsojumā viena lietotāja bilžu balsojumu summa kopā netiek skaitīta.


UZVARĒTĒJU NOTEIKŠANA

Reklāma
Reklāma

- Uzvarētājus noteiksim lasītāju balsojumā, kas ilgs no 9.-16. augustam (ieskaitot).

- Viens lasītājs katru dienu par vienu bildi varēs nobalsot vienu reizi. 

- Ja konkursa dalībnieks konkursam ir pievienojis vairākas bildes, bilžu balsojums netiek summēts. - Konkursā uzvarēs 15 bildes, kas ieguvušas vislielāko balsu skaitu. 

Drakonu konfektes.

BALVAS

- 5 galvenie uzvarētāji, kas saņems vislielāko balsu skaitu, balvās saņems saldumus no Kalev. Kalev visiem uzvarētājiem sarūpējis 12 dažādu veidu saldumus!

- Nākamie 10, kas balsojumā ierindosies aiz pirmajiem pieciem uzvarētājiem, tiks apbalvoti ar mīksto, zaļo Draakon rotaļu pūķīti.

 

Piedalies!