Pēdējais brīdis pieteikties grima kursiem! Pirmā nodarbība otrdien

Lūpukrāsas, krēmi, skropstu tušas... Gudro Sievu skola piedāvā grima kursus, kuros uzzināsi noderīgus padomus un knifiņus par sev piemērotākās kosmētikas izvēli, noskaidrosi, kādas krāsas grimā tev vislabāk piestāv, kā arī apgūsi grimēšanos. 

 

Kursu laikā uzzināsi, kas nepieciešams tieši Tavā kosmētikas maciņā, un kā sev izveidot skaistu dienas grimu. Foto no Gudro Sievu skolas nodarbības Grima kursi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kursu laikā uzzināsi, kas nepieciešams tieši Tavā kosmētikas maciņā, un kā sev izveidot skaistu dienas grimu. Foto no Gudro Sievu skolas nodarbības "Grima kursi"

Aicinām meitenes, sievietes, dāmas un kundzes apmeklēt praktisku grima semināru, kurā grima mākslinieces un stilistes Baibas Grīnas vadībā nodarbības apmeklētājām tiks ierādīti praktiski paņēmieni un sniegti padomi veiksmīga dienas grima uzklāšanai, kā arī būs iespēja kopā ar grima mākslinieci izanalizēt sava kosmētikas maciņa saturu un saņemt ieteikumus - kā veiksmīgāk lietot esošo kosmētiku, no kā atteikties un ko būtu ieteicams iegādāties klāt.


Šajā praktiskajā seminārā noskaidrosim, kā izvēlēties tieši Tev atbilsošu kosmētiku un kā to pareizi lietot. Noteiksim savu sejas formu un ideālo uzacu formu. Katrā no trim semināra nodarbībām praktiski trenēsimies un pielietosim Baibas Grīnas sniegtos padomus.

Mācību laikā nodrošinām ar visu nepieciešamo kosmētiku.

Mācīsimies mazās grupās (maksimums 10 cilvēki), lai katra saņemtu atbildes arī uz saviem individuālajiem jautājumiem. Make-up noslēpumus un aktuālās tendences Tev mācīs grima māksliniece un stiliste Baiba Grīna. Nodarbības notiks mājīgā atmosfērā, cienāsim ar tēju un cepumiem.

Nav iespējams pieteikties tikai uz vienu nodarbību!

3 nodarbību seminārs notiek:

9.jūlijā plkst. 18:00

16.jūlijā plkst. 18:00

23.jūlijā plkst. 18:00

 

Vienas nodarbības ilgums: 2 stundas

Cena 3 nodarbību semināram: Ls 39

Nodarbība notiek: Brīvības iela 40 (pagalmā)

Pieteikties

Sīkāka informācija: kristine@mammam.lv, 26466250

 

ARĪ TU NOTEIKTI VĒLIES BŪT APSOLVENTE!

Reklāma
Reklāma

 

Tevi varētu interesēt arī šādas nodarbības:

Vingrošana sievietēm

Vingrošana topošajām māmiņām

Mākslinieciska erotiska fotosesija!

Astroloģijas induviduālā konsultācija