Bērnu joku konkursā balvā 2 spilvenkrēsli. Piedalies!

Katrs mēnesis mūs pārsteidz ne tikai ar bezgala smieklīgiem jokiem, bet arī ar lieliskām balvām. Aprīļa lielākais jokotājs varēs savu ģimeni uzaicināt mieloties restorānā visai ģimenei "Green". Bet maijā balvā mūzikas albums un divi lieliski sēžampufi bērniem.

Maija joku konkursa uzvarētājs balvā saņems 2 šādus sēžampufus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Maija joku konkursa uzvarētājs balvā saņems 2 šādus sēžampufus.

Par aprīļa mēneša labāko pasludinām joku "Senie un jaunie laiki!", ko iesūtījusi Iveta Šņepste.

Balvā iespēja kopā ar ģimeni doties uz restorānu "Green" un mieloties 20 LVL vērtībā. Balvā būs arī noderīga recepšu grāmata no apgāda "Jānis Roze" un zivju eļļa kapsulās bērniem no "Möller’s".

 

Mēneša joks:
Kristers (5 g. 4 mēn.) man jautā: "Mamm, kad tu biji maziņa, kādi Bakugani tev bija?" Es atbildu, ka tad tādu vēl nebija. Viņš turpina: "Tu ar Lego spēlējies?" Atbildu, ka arī Lego tad vēl nebija, spēlējos ar vienkāršiem koka klucīšiem. Kristers pabrīnās un saka: "Tu senajos laikos dzīvoji? " :D

 

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Reklāma
Reklāma


Aicinām piedalīties maija mēneša konkursā. BALVĀ:

La’ Lina uzvarētājam dāvinās 2 sēžampufus bērniem, kas ir izveidoti bumbieru formā (paredzēts bērniem sākot no 7-8 mēnešiem līdz 5 gadu vecumam). Pufs ir Latvijas fizioterapeitu testēts un atzīts par veselību veicinošu produktu, kas stimulē bērna attīstību.


Par pufu:
• Dabiskais griķu sēnalu pildījums nodrošina papildus siltumu ziemā un vēsumu vasarā. Tās ilgi saglabā savu struktūru un nodrošina brīvu gaisa cirkulāciju, tādēļ bērna dupsis nesasvīst
• Pateicoties griķu sēnalām pufs iegulstas, līdz ar to nodrošina pareizu muguras stāvokli.
• Griķu sēnalas ir viegli sabužināt un veidot pufa formu tā, lai tās ērti pielāgojas bērnam.
• Pufa forma, krāsas un griķu sēnalu čaukstoņa veicina bērna attīstību.
• Pufs ir iespēja bērnam izkopt kustību retoriku pa to sākotnēji veļoties, vēlāk sēžot uz tā un kāpelējoties, ieņemot dažādas pozas, attīstīt arī iztēli.
• Īpaši kustīgiem bērniem tā ir vieta, kur droši var justies, jo tas nevar apgāzties.


Ieskaties: www.lalina.lv

5 labākie joki saņems arī jauno bērnu vokālās popgrupas „Dzeguzīte” dziesmu albumu „Lidojums ar gaisa balonu”, kurā iekļautas piecpadsmit pilnīgi jaunas Maestro Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem. Albumā būs atrodami arī visu dziesmu instrumentālie pavadījumi un visu dziesmu teksti.

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Maija mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 31. maijam (ieskaitot).