Stila semināri pavasarīgām pārmaiņām!

Tā vien gribas biezo ziemas mēteli un šalli ielikt dziļi skapī un aizmirst par tiem līdz nākošajam gadam. Bet, ko lai velk mugurā? Kas šajā pavasarī ir modē? Gudro Sievu skola piedāvā vairākas stila nodarbības, kas Tev palīdzēs sagatavoties jaunajai un košajai sezonai.

Stila padomos dalīsies dzīvespriecīgā stiliste Evija Briede!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Stila padomos dalīsies dzīvespriecīgā stiliste Evija Briede!

Gudro Sievu skola piedāvā Tev vairākus stila seminārus, kuros sagatavoties svaigajai un košajai pavasara sezonai. Tu uzzināsi par dažādiem augumu tipiem un kā tieši Tavā augumā izcelt visskaistāko. Noskaidrosi savu krāsu tipu un attiecīgi pēc tam varēsi piemeklēt apģērbu tajās krāsās, kas dara Tevi jaunāku un skaistāku. Uzzināsi arī to, kā veiksmīgi iepirkties nepārtērējot līdzekļus un atrast īstas pērles savā skapī.

 

 

Figūras korekcija ar apģērba palīdzību

Nodarbībā analizēsim augumu tipus un noteiksim, kāds ir Tavs tips. Mācīsimies, kā ar pareizu apģērba piegriezumu, nošuvi vai garumu izcelt Tevī skaistāko. Kopīgi ar stilisti Eviju Briedi sapratīsim, kādus apģērbu modeļus, detaļas un aksesuārus izvēlēties tieši Tev. Noskaidrosi, kam ir jābūt katras sievietes skapī un kas ir aktuāls modē tieši šajā sezonā! PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

Nodarbības ilgums: 3 stundas 

Tuvākā nodarbība: 15.maijā plkst. 18:00

Cena: Ls 10

 

pavasara must-have

Noskaidro, kas ir šī pavasara must-have preces!

 

Pavasara stila seminārs

Pirms dodies uz veikaliem, lai nolūkotu šīs modes sezonas jaunumus, vispirms vajadzētu pārlūkot jau esošo garderobi, lai ieekonomētu laiku un naudu. Izrādīsies, ka Tev  ir tik daudz skaistu un praktisku lietu – gan aktuālajās krāsās, gan stila tendencēs. Nepieciešams vien pavisam nedaudz...

Tādēļ piedāvājam „Pavasara stila semināru”, kurā izrunāsim, kā pareizi un efektīgi veikt garderobes revīziju, kuras ir tās lietas, kas ir „must have” sievietes garderobē un kādas jau no esošajām lietām var kalpot kā stila elementi tieši šosezon. Saņemsi ieteikumus pareizai lietu glabāšanai un skapja telpas organizācijai. Apskatīsim pavasara/vasaras 2013 modes tendences un veiksmīgas iepirkšanās pamatprincipus, lai ar minimāliem līdzekļiem spētu panākt maksimālu efektu! PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

Nodarbības ilgums: 2,5 stundas

Tuvākā nodarbība: 20.maijā plkst. 19:00

Cena: Ls 9

Reklāma
Reklāma

 

Krāsas apģērbā

Uzzini, kuras krāsas Tevi dara skaistāku un jaunāku!

 

Apģērba un aksesuāru krāsu harmonija

Personīgā krāsu tipa noteikšana (pēc gadalaiku klasifikācijas) ir viens no harmoniska ārējā izskata pamata noteikumiem. Zinot personīgo krāsu tipu, Tev būs vieglāk piemeklēt sev apģērbus un aksesuārus, kas Tevi dara jaunāku, svaigāku un skaistāku. Stiliste Evija Briede mācīs, kā izcelt savu individualitāti un pēc kādiem nodacījumiem veidot garderobi vienotā krāsu gammā.

Apgūsi toņu klasifikācijas un kā atšķirt “savas” krāsas no “svešām”. Praktiski noteiksim sev piemērotākos toņus, kurus pareizi kombinējot, var iegūt vislabāko izskatu - komplektējot garderobi, krāsojot matus un veidojot make up, kā arī pielāgojot stilu savai personībai. PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

Nodarbības ilgums: 3 stundas

Tuvākā nodarbība: 28.maijā plkst. 18:00

Cena: Ls 10

 

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un cepumiem