Mākslas muzejs "Rīgas Birža" iepazīties ar mākslu bērniem piedāvā ar krāsojamo lapu palīdzību

Apgūstot mākslas pasauli, Mākslas muzejs "Rīgas Birža" piedāvā saviem jaunākajiem apmeklētājiem iepazīties ar muzejā apskatāmajiem mākslas darbiem ar krāsojamo lapu palīdzību. Muzejs aicina ģimenes izmantot krāsojamās lapas pirms vai pēc muzeja apmeklējuma, izpētot ekspozīcijā redzamos oriģinālus un iejūtoties mākslinieku lomā arī pašiem, lai nostiprinātu apmeklējuma laikā gūtos iespaidus.

Ar krāsojamiem zīmējumiem bērnus iepazīstinās ar lielo mākslu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar krāsojamiem zīmējumiem bērnus iepazīstinās ar "lielo" mākslu.

 

 

Krāsojamās lapas ir veidotas, izmantojot muzeja patstāvīgajā ekspozīcijā redzamās gleznas un Austrumu mākslas priekšmetus. Tie ir darbi, kuri ekskursiju laikā ir visvairāk piesaistījuši mazo apmeklētāju uzmanību, portālu mammamuntetiem.lv pastāstīja LNMM/Mākslas muzejs RĪGAS BIRŽA Izglītības programmu kuratore Kristīne Milere.

 

Pašiem mazākajiem piemērotākās būs krāsojamās lapas, kurās izmantoti muzeja Austrumu galerijā sastopamie tēli. Savukārt lielākiem bērniem piemērotās lapās izmantotas gleznas, kas apskatāmas muzeja Rietumu glezniecības ekspozīcijā.

Reklāma
Reklāma

Visas darba lapas ir pieejamas lejupielādei mājas lapās www.lnmm.lv un www.rigasbirza.lv.

 

Parādi savu veikumu arī citiem! Sūti attēlu ar izkrāsoto lapu mums uz e-pastu Ieva.Bertuse@lnmm.lv. Ik mēnesi interesantāko darbu publicēsim muzeja Facebook lapā.