Dāvanu saiņošanas ideju konkurss kopā ar "Very Berry". Vēl var piedalīties līdz 18. decembrim!

Dāvanu saiņošanas ideju konkurss kopā ar  "Very Berry" rit pilnā sparā. Katru nedēļu apbalvojam 3 interesantāko ideju autorus. Skaties, priecājies un piedalies arī tu! Atgādinām, ka konkurss notiks līdz 18. decembrim.

Brīnišķīgs dāvanas noformējums izdodas, izmantojot dabas materiālus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Brīnišķīgs dāvanas noformējums izdodas, izmantojot dabas materiālus.

Šīs nedēļas uzvarētāji:

Anna Kasatkina, kura dāvanu saiņojuma noformēšanā izmantojusi kaltētus apelsīnus.

Mincis Incis, kura uzdarinājusi pavisam īpašu pudeles ietvaru - sunīti.

Jolanta Skrastiņa, kura pavisam vienkārši un skaisti iesaiņojusi riekstus un piparkūkas.

 

Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

 

VISAS IDEJAS SKATIES ŠEIT!

 

Atgādinām!

Konkursa norise: līdz 18. decembrim.

Reklāma
Reklāma

Apbalvošana: Katru trešdienu tiks apbalvoti 3 konkrētās nedēļās dalībnieki. Piemēram, 28.11.2012. apbalvojam tos, kas iesūtījuši savus variantus no 19.11.-27.11. (ieskaitot).

Kur sūtīt bildes: bildes un aprakstus sūti uz redakcija@mammam.lv vai pievieno ŠEIT!
Balva: dāvanu maiss no "Very Berry", kurā ir cidoniju morss, rabarberu sīrups, upeņu 100% sula, smiltsērkšķu 100% sula un dzērvenes pūdercukurā.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


"Very Berry" ir Latvijā ražotu dabīgo ogu produktu zīmols. Patlaban uzņēmums apsaimnieko 22 ha dzērveņu, 20 ha melleņu un 15 ha aveņu. Papildus ogu audzēšanai uzņēmums ir izveidojis arī dabīgo dzērienu ražotni. Visa "Very Berry" prdukcija tiek ražota no Latvijā audzētām ogām un nesatur konservantus, pārtikas piedevas un aromatizatorus. Dabiskums ir vissvarīgākā "Very Berry" pamatvērtība!

"Very Berry" piedāvājumā:
"Very Berry" 100% sulas (aroniju, melleņu, dzērveņu, upeņu, aveņu un smiltsērkšķu).
Ogas sevī uzņem pašu labāko no Latvijas vasaras, un mēs ņemam pašu labāko no ogām. Ar auksto spiešanas tehnoloģiju esam iemācījušies saglabāt ogās esošos vitamīnus un iegūt dabīgu sulu, kuru vēlāk saudzīgi pasterizējam, lai tā ilgāk uzglabājas un sniedz jums vitamīnus visu cauru gadu. Sulai nav pievienots cukurs, aromatizatori, krāsvielas vai konservanti – tās satur tikai to, ko daba ogās ielikusi. Tā kā sulas garša ir intensīva, pirms lietošanas ir ieteicams pievienot ūdeni – aptuveni 1:4 un cukuru vai medu pēc garšas. No 0,33l pudelītes sanāks vairāk kā litrs veselīga un garšīga dzēriena.

 

"Very Berry" dabīgie morsi (aveņu, upeņu, cidoniju, dzērveņu, rabarberu).
Tā pat kā ogas krūmā, arī "Very Berry" morss ir gatavs tūlītējai lietošanai. Tas sastāv no mehāniski spiestas dabīgas ogu sulas un dziļurbuma ūdens. Dažu ogu morsiem esam pievienojuši nedaudz cukura, tāpēc tie pašiem vairs nav jāsaldina.


Very Berry dabīgie sīrupi (cidoniju, dzērveņu, aveņu un rabarberu).
Sakoncentrējot pašu labāko no ogām, esam radījuši dabīgas ogu sulas un cukura sīrupu. Kā dzintars katrs piliens sevī notvēris ogu saldo smaržu un sulīgumu, un, kopā ar pašu pievienotu ūdeni (1:7), tas lieliski atveldzē, padara stiprākus un dod iespēju izgaršot vasaru visu cauru gadu. Sīrups papildinās tēju, izkrāsos pankūkas, saldējumu un tortes.

 


 
"Very Berry" dzērvenes pūdercukurā ir garšīgs un veselīgs našķis, kas vitamīnu uzņemšanu padarīs tik patīkamu, ka būs jāaplaiza pirkstiņi. Lieliska dāvana ne tikai sev pašam, bet arī tiem, kurus vēlies palutināt un iepriecināt.

 

Ieskaties: www.veryberry.lv
http://www.draugiem.lv/veryberry
http://lv-lv.facebook.com/pages/Very-Berry/101851839870581