Piedalies aizraujošā orientēšanās spēlē un laimē ceļojumu uz Āfriku!

Kolektīvās iepirkšanās portāls PerkamKopa.lv par godu 2 gadu jubilejai piedāvā aizraujošu orientēšanās spēli, kuras galvenā balva ir ceļojums uz vēstures notikumiem bagāto Āfrikas valsti Ēģipti divām personām. 

Spēlei, kuras balvā ir ceļojums uz Ēģipti, vari pieteikties līdz 4. oktobrim!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Spēlei, kuras balvā ir ceļojums uz Ēģipti, vari pieteikties līdz 4. oktobrim!

 

Spēles laikā komandām būs jāatrod 10 slēptie orientēšanās punkti Rīgas robežās. Katrā no tiem komandas gaidīs pārsteiguma balviņa, kā arī norāde uz nākamo punktu. Visi dalībnieki, kas būs sekmīgi atraduši 10 slēptos punktus, piedalās izlozē par galveno balvu - ceļojumu uz Ēģipti divām personām no tūrfirmas “Rīgas Tūristi”. Katru komandu gaida arī daudz pārsteiguma un simpātiju balvu no PerkamKopa.lv sadarbības partneriem.

 

Līdz 4. oktobrim ikvienam ir iespēja iepazīties ar precīziem noteikumiem un pieteikties spēlei, reģistrējoties www.perkamkopa.lv/spele. Orientēšanās spēle notiks no 8. līdz 11. oktobrim, bet 12. oktobrī plkst. 18:00 pie PerkamKopa.lv biroja (Ziedleju iela 1, Mārupe) komandas tiek aicinātas uz gala izlozi, lai noteiktu spēles uzvarētāju. 


Reklāma
Reklāma

Par PerkamKopa.lv un kolektīvo iepirkšanos

Kolektīvās iepirkšanās portāls PerkamKopa.lv izveidots 2010. gada 27. septembrī. Katru dienu portālā tiek piedāvāti dienas piedāvājumi no vairākiem sadarbības partneriem ar ievērojamu - 50% līdz 90% - atlaidi.

 

 

Portāls lepojas ar saviem gandrīz 500 000 lietotājiem, kuri nu jau 2 gadus ir mazliet laimīgāki, jo var atļauties vairāk. Kopumā ietaupīti vairāk nekā 2 172 000 Ls.