Piedalies konkursā un laimē biļetes uz pasākumu „Bērnu Rīts” k/t „Kino Citadele”

Atbildi uz diviem vienkāršiem jautājumiem un saņem ielūgumus uz pasākumu visai ģimenei „Bērnu Rīts”, kurā notiks multfilmas "Drošsirde" pirmizrāde!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

Svētdien, 5.augustā k/t „Kino Citadele” ielūdz uz pasākumu visai ģimenei Bērnu Rīts. Pasākuma apmeklētājiem pirmajiem būs iespēja noskatīties animācijas filmas „Drošsirde” pirmizrādi latviešu un krievu valodās, parastajā un 3D formātā.

 

Noskaties filmas treileri!

 

No plkst. 10:00 – 11:30 bērniem un viņu vecākiem, iegādājoties biļeti uz pirmizrādi, būs iespēja piedalīties dažādās viduslaiku rotaļās un stafetēs. Par viduslaiku noskaņu gādās seno deju grupa „Ballare”, kuras pavadībā būs iespēja iemācīties deju soļus un zobenu cīņu paraugdemonstrējumi, pēc kuriem varēs apskatīt un piemērīt bruņas. Pasākuma laikā ar jautrām aktivitātēm izklaidēs „Bērnu Rīta” suns Plankijs.

 

Lai laimētu biļetes uz pasākumu filmas „Droširde” pirmizrādi, Tev pareizi jāatbild uz diviem vienkāršiem jautājumiem par filmu: 

1. Kādā valstī notiek filmas darbība?

Reklāma
Reklāma

2. Kāds ir filmas galvenās varones iecienītākais ierocis? 

 

Pareizās atbildes sūtīt uz redakcija@mammam.lv līdz 2. augustam. Pirmais, desmitais, divdesmitais un trīsdesmitais pareizo atbilžu iesūtītājs iegūs 2 ielūgumus uz pasākumu Bērnu Rīts 5. augustā!

 

Filmas „Drošsirde” anotācija:

Kopš neatminamiem laikiem, nostāsti par grandiozām kaujām un teiksmainas leģendas dzīvo noslēpumainajos Skotijas kalnos. Princese Merida - karaļa Fērgusa un karalienes Elinoras meita atsakās sekot senajām tradīcijām, līdz ar to metot izaicinājumu varenajiem skotu klaniem un to vadoņiem. Princeses nepārdomātā rīcība draud radīt karaļvalstī haosu un tāpēc Merida dodas ceļā pēc padoma pie burves. Taču, lai palīdzētu princesei, burve uzliek viņai lāstu un drīz vien jaunajai Meridai nāksies likt lietā visu savu drošsirdību, lai atbrīvotos no ļaunā lāsta un uzveiktu kalnu ielejās mītošo briesmīgo zvēru.

 

 

Sagatavoja: Līva Mestere