Jauni konkursi, kur balvā kinobiļetes un dāvanu kartes!

Dāvanu karte „Supernetto” veikalos un biļetes uz „Forum Cinemas” ir balvas, kas izsludinātas jaunajos mammamuntetiem.lv konkursos! Viens ir recepšu konkurss „Divlatu vakariņas”, otrs – ašais kinokonkurss

ja mēs katrs padalītos ar vienu savu divlatu ēdiena recepti, uh, kāda ēdienkarte mums kopā izveidotos! Foto no žurnāla Garšīgs, foto Imants Ķīkulis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

ja mēs katrs padalītos ar vienu savu divlatu ēdiena recepti, uh, kāda ēdienkarte mums kopā izveidotos! Foto no žurnāla "Garšīgs", foto Imants Ķīkulis.

 

Divlatu vakariņas

Mājās gatavotas vakariņas, kas neizmaksā vairāk par diviem latiem – šādas receptes ir ieguvums katras ģimenes pavārgrāmatā. Tāpēc izsludinām jaunu recepšu konkursu – divlatu vakariņas! Konkursa balvā – dāvanu kartes "Supernetto" veikalos. Lai uzzinātu vairāk par konkursu un iesūtītu recepti, SPIED ŠEIT

 

Iedvesmai dažas receptes:

Cepeškrāsnī cepta karpa ar jaunajiem kartupeļiem sviestā

Cepti ziedkāposti ar sieru

 

Ašais kinokonkurss! 

Reklāma
Reklāma

Atbildi uz diviem vienkāršiem jautājumiem un saņem ielūgumus uz pasākumu visai ģimenei „Bērnu Rīts”, kurā notiks multfilmas "Drošsirde" pirmizrāde! Multfilma ir krāšņa, jautājumi - vienkārši, laiks dalībai pavisam maz, tāpēc piedalies jau šodien!

Lai uzzinātu konkursa jautājumus, SPIED ŠEIT

 

Un ir vēl viena vienkārša iespēja tikt uz kino - piedaloties kinoakcijā. Tev atliek vien pieteikties par mammamuntetiem.lv sekotāju portālā draugiem.lv (ienāc draugiem.lv/mammamuntetiem.lv) un Tu jau piedalīsies izlozē, kurā balva ir biļetes uz jaunās, krāšņās multfilmas “Drošsirde” pirmizrādi "Forum Cinemas". Pasteidzies! Izloze notiks starp sekotājiem, kas pieteikušies līdz 2. augustam!

Vairāk par kinoakciju uzzini ŠEIT vai ienāc draugiem.lv/mammamuntetiem.lv

 

Noskaties "Drošsirdes" treileri - tavs mazais šo filmu noteikti gribēs redzēt!