Šodien piesakies par mammamuntetiem.lv sekotāju un laimē biļetes uz kino!

Ja pieteiksies par sekotāju mammamuntetiem.lv lapai portālā draugiem.lv, Tu piedalīsies izlozē, kurā balva ir ielūgumi uz pasākumu visai ģimenei „Bērnu Rīts”, kurā notiks multfilmas "Drošsirde" pirmizrāde!

Konkursā 4 laimīgie saņems 2 biļetes uz multfilmu par drošsirdīgo princesi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursā 4 laimīgie saņems 2 biļetes uz multfilmu par drošsirdīgo princesi!

Lai piedalītos izlozē:
-    Tas ir pavisam vienkārši! Laika posmā no 30. jūlija līdz 2. augustam (ieskaitot) Tev jāpiesakās par mammamuntetiem.lv lapas sekotāju portālā draugiem.lv (tev jābūt reģistrētam draugiem.lv lietotājam). Ienāc draugiem.lv/mammamuntetiem.lv un nospied pogu “sekot”.


Balvas!
-    Izloze notiks un 2 uzvarētāji būs zināmi 3. augustā.
-    Katram uzvarētājam balvā 2 biļetes uz jauno, krāšņo multfilmu “Drošsirde”, kuras pirmizrāde notiks 5. augustā k/t “Kino Citadele ģimenes pasākuma “Bērnu rīts” ietvaros.
-    Svarīgi! Pirms filmas pirmizrādes no plkst. 10:00 – 11:30 “Bērnu Rīta” apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi.


Noskaties un parādi savam bērnam multfilmas "Drošsirde" treileri!

Reklāma
Reklāma



Kinoteātrī pasākums ģimenei – “Bērnu rīts”
5. augustā k/t “Kino Citadele” notiks pasākums visai ģimenei “Bērnu Rīts”. Pasākuma apmeklētājiem pirmajiem būs iespēja noskatīties animācijas filmu “Drošsirde” latviešu un krievu valodā, parastajā un 3D formātā!
Pirms filmas pirmizrādes no plkst. 10:00 – 11:30 “Bērnu Rīta” apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi: viduslaiku stafetes un rotaļas, seno deju grupa “Ballare” kā arī zobenu cīņu paraugdemonstrējumi un iespēja piemērīt īstas viduslaiku bruņas.

Vairāk par pasākumu "Bērnu rīts" uzzini www.forumcinemas.lv.

Multfilma par rudmataino princesi
Kopš neatminamiem laikiem, nostāsti par grandiozām kaujām un teiksmainas leģendas dzīvo noslēpumainajos Skotijas kalnos. Princese Merida - karaļa Fērgusa un karalienes Elinoras meita atsakās sekot senajām tradīcijām, līdz ar to metot izaicinājumu varenajiem skotu klaniem un to vadoņiem. Princeses nepārdomātā rīcība draud radīt karaļvalstī haosu un tāpēc Merida dodas ceļā pēc padoma pie burves. Taču, lai palīdzētu princesei, burve uzliek viņai lāstu un drīz vien jaunajai Meridai nāksies likt lietā visu savu drošsirdību, lai atbrīvotos no ļaunā lāsta un uzveiktu kalnu ielejās mītošo briesmīgo zvēru.