Pēdējo mēnesi pirmsdzemdību kursi ar atlaidi - par Ls 9!

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv topošajiem vecākiem piedāvā apmeklēt pēdējās piecas pirmsdzemdību kursu nodarbības Gudro Sievu skolā par pazeminātu cenu - pārim Ls 9! 

Nodarbības vada savā jomā pieredzējuši, brīnišķīgi speciālisti - ginekoloģes Daiga Baranovska un Anita Dresmane, seksologs Arturs Šulcs, vecmātes Astrīda Millere un Iveta Bērziņa, kā arī fizioterapeite Zane Paiča.

Pie mums pirmsdzemdību kursi topošajiem vecākiem notiek omulīgā atmosfērā:) Foto iesūtījusi Aija Baranovska

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pie mums pirmsdzemdību kursi topošajiem vecākiem notiek omulīgā atmosfērā:) Foto iesūtījusi Aija Baranovska

 

Nodarbībās runājam par veselīgas grūtniecības norisi un topošo vecāku aktuālajiem jautājumiem attiecīgajā grūtniecības periodā. Apspriežam, kāda loma gaidību laikā ir vīrietim un kā mainās savstarpējās attiecības (arī seksuālās), kad bērniņš piedzimst. Vecmāte mammām un tētiem stāsta par dzemdību norisi un sniedz praktiskus padomus. Fizioterapeite sniedz ievadu hendlingā (bērniņa pareizā turēšanā, nēsāšanā), kā arī stāsta par krūts barošanas nozīmi.

Nodarbības notiek mājīgās telpās ar tējas un cepumu pauzi!

Katras nodarbības ilgums: 2 stundas

 

Apmeklējot vismaz divas no piedāvātajām nodarbībām Tu saņemsi zīmogu Mātes pasē, ko dažkārt dzemdību iestādēs vaicā, ja tiek plānotas ģimenes dzemdības. Nodarbības vari apmeklēt jauktā secībā.

 

VASARAS CENA! Tikai jūnijā un jūlijā!

Vienas nodarbības apmeklējums pārim - Ls 9  (parasti Ls 13,50)

Visu četru nodarbību apmeklējums pārim - Ls 36

 

Pirmsdzmedību kursu ciklā piedāvājam četras dažādas nodarbības:

1.Grūtniecības norise un Tavi aktuālie jautājumi!

Grūtniecības fizioloģija sievietes organismā jeb Kas grūtniecības laikā notiek sievietes ķermenī? Runāsim par veselīgi noritošu grūtniecību, hormonu svārstībām, par grūtnieču bailēm un ko ar tām iesākt; apspriedīsim dažādus citus jautājumus, piemēram, ko grūtniece drīkst un ko nedrīkst ēst, vai grūtniece drīkst apmeklēt solāriju utt. Nākot uz nodarbību, ļoti, ļoti vērtīgi, ja sagatavosit sevi interesējošus jautājumus! Ieteicams ierasties kopā ar partneri.

Nodarbību vada ginekoloģe Daiga Baranovska, kas strādā ārstu praksē „Quartus” un medicīnas sabiedrībā "ARS".

Ņem vērā: ilgums 2 stundas, apmeklējama no grūtniecības pirmsākumiem – jo agrāk atnāksit, jo labāk!:) 

Nodarbības notiek: 13.augusts plkst. 18:30 un 23.augusts plkst. 18:30

VAIRĀK INFORMĀCIJAS!

Foto:Vadims Straume

 

2.Kā pāra attiecības ietekmē bērniņa ienākšana ģimenē? 

Vai un kā mazulis ietekmē pāra attiecības? Ko vīrietim iesākt ar sievietes kaprīzēm, kas rodas grūtniecības laikā? Vai un

 kāds sekss drīkst būt grūtniecības laikā? Kad no seksa būtu jāatturas? Sekss un attiecību kopšana pēc dzemdībām. Sievietes ķermeņa izmaiņas pēc dzemdībām, un māka tās pieņemt – gan pašai sievietei, gan vīrietim. Vīrieša bailes. No sievietes par māti, no vīrieša par tēti (tai skaitā, kā tētis var iesaistīties mazuļa gaidīšanā un līdz ar to - satuvināties ar mazuli). Ierašanās ar dzīvesbiedru ir ļoti vēlama. Nodarbību vada pāra attiecību konsultants Arturs Šulcs.

Ņem vērā: ilgums 2 stundas, var apmeklēt jebkurā grūtniecības nedēļā un arī, ja mazulīti vēl tikai plānojat. 

Nodarbības notiek: 28.augusts plkst. 18:30 

VAIRĀK INFORMĀCIJAS!

Reklāma
Reklāma

 

3.Mammas un tēta sagatavošana dzemdībām! 

Dzemdību (arī ķeizargrieziena) norise. Dzemdību vietas izvēle. Ko nozīmē dabiskas dzemdības? Dzemdību priekšvēstneši. Kas jāņem līdzi uz dzemdībām? Dzemdību pozas izvēle. Pareiza elpošana. Tēva loma dzemdībās (arī, ja tētis nevēlas/nevar piedalīties) un pēcdzemdību periodā. Ja paredzētas ģimenes dzemdības, jāierodas kā māmiņai, tā arī tētim.  Nodarbību vada dabisko dzemdību vecmāte Astrīda Millere.  

Ņem vērā: ilgums 2 stundas, iesakām apmeklēt, sākot no 30. nedēļas. 

Nodarbības notiek: 29.augusts plkst. 18:30

VAIRĀK INFORMĀCIJAS!

 

4.Jaundzimušā aprūpe un krūts ēdināšana! 

Bērniņa sagaidīšana. Kā dzemdībās jūtas mazulis? Pirmās stundas pēc dzemdībām. Jaundzimušā aprūpe. Krūts piena nozīme. Iespējamās problēmas, uzsākot krūts ēdināšanu. Hendligs (kā pareizi turēt, celt mazulīti). Jaundzimušā drošība. Par bērniņa aprūpi ir jāzina arī tētim, tāpēc ņemam līdzi tētus.  Nodarbību vada fizioterapeite Zane Paiča.

Ņem vērā: ilgums 2 stundas, iesakām apmeklēt, sākot no 30. nedēļas. Līdzi jāņem lelle vai rotaļlieta bērna lielumā un sedziņa, lai varētu trenēties bērniņa ietīšanu.

Nodarbības notiek: 30.augusts plkst. 18:30

VAIRĀK INFORMĀCIJAS!

 

Foto: Dana Romaņuka, http://dandrixphoto.blogspot.com/

 

Visas nodarbības notiek Rīgā Brīvības ielā 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā

 

APMEKLĒ ARĪ:

Vingrošana topošajām māmiņām

Mīti un patiesības par veselīgu uzturu un diētām

Grims+fotosesija

 

Pirmsdzemdību kursus atbalsta Fonds Mammām un Tētiem un dabīgā kosmētika Weleda.  Katrs pāris saņems dāvaniņu no Weleda. Pirms nodarbības iespējama prezentācija par dāvaniņu.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Nodarbībās cienāsim ar Dallmayr kafiju un maiznīcas Flora vai Acītes cepumiem