Konkurss mazajiem modes dizaineriem ir noslēdzies!

Mums, portālam mammamuntetiem.lv un Petra.lv, ir patiess prieks par tik lielu atsaucību – konkursam kopā tika iesūtīti vairāk nekā 180 krekli un kleitiņas! Tāpēc solīto divu uzvarētāju vietā suminām piecus!

Mazo modes dizaineru konkursām aicinājām bērnus iesūtīt pašu zīmētas kleitas un krekliņus papīra lellītei Petrai, ko radījušas apģērbu zīmola Petra.lv dizaineres.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazo modes dizaineru konkursām aicinājām bērnus iesūtīt pašu zīmētas kleitas un krekliņus papīra lellītei Petrai, ko radījušas apģērbu zīmola Petra.lv dizaineres.

 

Mums patika VISI iesūtītie zīmējumi, un izvēlēties uzvarētājus bija tik grūti!

Lai gan plānojām apbalvot divus dizainerus – par interesantāko kleitas modeli un Tkrekla zīmējumu – , tomēr izlēmām apsveikt veselus 5 modes dizainerus! 

 

 

Tātad uzvarētāji:

1.       Petras kleitiņu dāvinām - piecgadīgajai Martai Stafeckai - paldies par brīnišķīgo kleitiņu!

2.       Otru Petras kleitiņu dāvinām Adriana māsiņai - paldies piecgadīgajam Adrianam par skaisto kleitiņu, ko esi uzzīmējis savai māsiņai par godu viņas pirmajai jubilejai! Patiesi mīļi :)

3.       Oriģinālu Tkreklu ar paša dizainētu zīmējumu dāvinām trīsgadīgajam Robertam Cālītim - paldies Robertam, zīmējums ar nosaukumu "Tas nav suns" mums pamatīgi uzlaboja omu :)

Reklāma
Reklāma

4.       Otru Tkreklu dāvinām Kārlim Alfrēdam Sīlītim - paldies par visiem piedāvātajiem zīmējumiem, bet hokejisti mums šķita „visspicākie”!

5.       Un vēl vienu oriģinālo Tkreklu dāvinām Līvai Grētai Sīlītei - paldies par visām kleitām un Tkreklu zīmējumiem! Par, mūsuprāt, labāko izvēlējāmies Lācēnu ģimeni!

 

Konkursam iesūtītos krāšņos darbus skati galerijā un Petra.lv!

 

Par balvu saņemšanu ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi.

Mīļš paldies visiem konkursa dalībniekiem!