Pēdējā diena foto konkursam - Mans mazais mākslinieks!

Katram bērnam, rotaļājoties pagalmā, ēdot pusdienas vai paniekojoties ar mammas skaistumkopšanas līdzekļiem, gadās sevi un savu apģērbu pārvērst par īstu mākslas darbu, kas pārsteidz gan ar oriģinālu krāsu kombināciju, gan kompozīciju. Dalies ar mums šajās raibajās bildēs, piedaloties fotokonkursā!

Parādi mums sava mazā mākslinieka krāšņos mākslas darbus un piedalies konkursā! Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Parādi mums sava mazā mākslinieka krāšņos mākslas darbus un piedalies konkursā! Publicitātes foto.

 

 

Par mazā mākslinieka izdarībām var pukoties, tomēr ir arī cita iespēja – pasmaidīt un paraudzīties uz visu no gaišās puses. Piemēram, nobildēt rezultātu un iesūtīt ģimenes portāla mammamuntetiem.lv un "Samsung" fotokonkursam “Mans mazais mākslinieks”.

 

Jo, ņemot vērā, ka "Samsung Eco Bubble" veļas mazgājamā mašīna mazuļa drēbes mazgā saudzīgā burbuļu mākonī, turklāt ietaupa līdz pat 70% elektroenerģijas, par šādiem sīkumiem var tikai pasmieties!

 

Lai piedalītos konkursā:

Reklāma
Reklāma

Nofotografē sava bērna mākslas darbu un foto (tikai vienu!) no 23. maija līdz 5. jūnijam pievieno sadaļā Galerijas -> Mans mazais mākslinieks. Balsošana turpināsies līdz 11. jūnija pl.10:00! Uzvarētājus izziņosim 11. jūnijā pēc balsošanas noslēguma. 

 

Balvās:

Divi iedvesmojošāko darbu autori, par kuriem nobalsos visvairāk portāla apmeklētāju, un viens redakcijas mammamuntetiem.lv izvēlētās bildes iesūtītājs saņems jauku balvu no "Samsung" – aromātiskas un relaksējošas vannas bumbas.