Vēlies parādīt bērnam īstus brīnumus? Piedalies anekdošu konkursā!

Sasparojas visi, kuri vēlas redzēt īstus brīnumus, jo maija mēneša labakais jokotājs saņems ielūgumus visai ģimenei uz 4. starptautisko Iluzionistu festivālu "ABRAKADABRA". Bet sāksim ar aprīļa uzvarētāja noskaidrošanu. 

Maija jautrāko jokotāju apbalvos iluzionisti Pecolli.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Maija jautrāko jokotāju apbalvos iluzionisti Pecolli.

Par aprīļa mēneša labāko joku pasludinām anekdoti ar nosaukumu "Pa-ra-ce-ta-mo-lu. Ā, pārāk ceptu olu!", ko iesūtījusi Daiga Kalnbērziņa. Apsveicam!

BALVĀ:

"Moon Dough" veidošanas mīkliņa no "Cipollino"

 

Latvijā bērnu veikalu plauktos jau kādu laiku pieejama "Moon Dough" maģiskā veidošanas mīkliņa"Magic Zoo". Kas tā ir un kas to padara tik unikālu?
"Moon Dough" atšķiras no citiem veidošanas materiāliem ar to, ka ir:  
• Maģiskā veidošanas mīkliņa nekad neizžūst, tāpēc to var izmantot atkal un atkal!
• Tas ir apbrīnojami viegls un mīksts materiāls!
• "Moon Dough" mīkliņu ir pavisam viegli notīrīt!
• No "Moon Dough" maģiskās veidošanas mīkliņas iespējams pagatavot pārsteidzošus 3D darbiņus.
• "Moon Dough" mīkliņa ir hipoalerģiska – minimāla iespēja izraisīt alerģisku reakciju.• "Moon Dough" veidošanas materiāls nesatur glutēnu.

Vairāk informācijas:

 http://www.moondough.com/
Lielisko veidošanas materiālu "Moon Daugh", kas iepriecinās katru mazuli, var iegādāties veikalos "Cipollino" un "Baby City". 

 

 

Par balvu saņemšanu jāvienojas mēneša laikā no rezultātu izsludināšanas dienas. Raksti audra@mammam.lv.

Reklāma
Reklāma


Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!


MĒNEŠA JOKS!

Mazajam brālim Arnoldam (1 gads, 3 mēneši) bija paaugstināta temperatūra. Lielā māsa Unda (1. klase) atrada grāmatu, kurā ir rakstīts par temperatūru maziem bērniem.
Unda lasa: "..... nevajag bērnam dot pa....ra...ce...ta...mo...lu..."
Un sauc mammai: "Mammu, mammu! Nevajag brālim dot pārāk ceptu olu!"
P.s. Skolā mācās salikteņus... 

 

Maija mēneša labākajam jokotājam balva no Iluzionistiem Pecolli – ielūgumi visai ģimenei (4 gb.) uz 4. starptautisko Iluzionistu festivālu "ABRAKADABRA", kas notiks 2012. gada 10. jūnijā Jūrmalas Dzintaru koncertzālē. 

FOTO: Iluzionisti Pecolli.

 

Iluzionisms ir māksla – tieši šāda ir 4. starptautiskā Iluzionistu festivāla "ABRAKADABRA" visu priekšnesumu ideja. Māksla, kas lieliski saprotama gan lieliem, gan maziem brīnumu baudītājiem. Sirreālās iluzionisma mākslas pārstāvji priecēs skatītājus ar neredzētiem trikiem – brīnumus rādīs burvju māksliniece no Vācijas ar sešām (!) rokām; kāds cits mākslinieks demonstrēs, ka trikus tikpat labi var veikt arī ar kāju pirkstiem; savukārt vēl kāds cits mākslinieks iesprauksies balonā... Protams, neiztiksim bez jautriem trikiem, kuru laikā varēsiet redzēt, ka arī burvju māksliniekam var gadīties visādas „ķibeles”. Ar bīstamākiem trikiem mūs pārsteigs iluzionists no Beļģijas, taču visjautrākos šausmu brīnumus solās sniegt pats Drakula. Šīs un vēl daudzas citas brīnumu un pārsteigumu pilnas uzstāšanās Jūs gaidīs krāšņajā Iluzionisma Gala’ koncertā, kas notiks 10.jūnijā plkst.19:00.


Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!


Maija mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 31. maija plkst. 10:00