Mīļš foto konkurss - Skaistie grūtnieču punči

Laikā no 3. līdz 16. maijam "AcmeFilm" sadarbībā ar Gudro Sievu skolu rīko aizkustinošu foto konkursu - "Skaistie grūtnieču punči". Iesūti savu punča bildi un balvā saņem divas biļetes uz filmu "Kas gaidāms, kad gaidāms bērns" un Gudro Sievu skolas dāvanu karti 10 latu vērtībā.

3 burvīgāko bilžu iesūtītāji saņems ne tikai dāvanu karti 10 LVL vērtībā, lai dotos uz Gudro sievu skolas rīkotajām nodarbībām, bet arī biļetes uz filmu Kas gaidāms, kad gaidāms bērns.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

3 burvīgāko bilžu iesūtītāji saņems ne tikai dāvanu karti 10 LVL vērtībā, lai dotos uz "Gudro sievu skolas" rīkotajām nodarbībām, bet arī biļetes uz filmu "Kas gaidāms, kad gaidāms bērns".

 

Konkursa noteikumi:

Konkursa ilgums: foto jāievieto galerijā līdz 16.maijam (ieskaitot).

Foto jāievieto: ievieto foto galerijā Mazuļa gaidīšana.

Svarīgi: viens lietotājs drīkst pievienot vienu bildi!

Uzvarētājus izziņosim: 3 uzvarētājus, kas tiks noteikti redakcijas balsojumā, izziņosim 17. maijā.

 

 

Trīs uzvarētājiem balvā "Gudro Sievu skolas" dāvanu karte 10 LVL vērtībā un 2 biļetes uz filmu "Kas gaidāms, kad gaidāms bērns". Filmu būs iespējams noskatīties kinoteātrī "Citadele", "Cinamon" vai "Multikino".

Reklāma
Reklāma


Skaties filmas bilžu galeriju!

Par filmu:

Filmā, kas veidota pēc populāras grāmatas motīviem, savijas vairāki stāsti: TV sejai Džulsai un deju šovu zvaigznei Evanam bērna piedzimšana kļūst par reālu izaicinājumu viņu karjerām; advokātei Vendijai, kas ir kā traka pēc bērniem, nākas izturēt ne visai tīkamu hormonālo vētru. Savukārt fotogrāfe Holija ir gatava doties uz pasaules malu, lai adoptētu bērnu, un viņas vīram Aleksam nākas pārvarēt bailes, apmeklējot topošo tēvu atbalsta grupu. Tikmēr Rozijas un Marko vienas nakts sakars liks viņiem atbildēt uz jautājumu par to, ko iesākt, ja pirmais bērns nāk pasaulē pirms pirmā randiņa.

 

Skaties video un iedvesmojies!

http://www.youtube.com/watch?v=JQTetUGvKWk