Pēc kāda glāsta ilgojas Tava āda?

Pieskāriens ir daļa no mūsu dzīves – it kā tik vienkāršs, tomēr tik maģisks. Mīlošs pieskāriens ādai jau kopš pirmajiem dzīves mirkļiem ir patīkams, nomierina un dāvā drošības sajūtu.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Mēs visi pieskaramies savai ādai vairākas reizes dienā – neapzināti vai ar nolūku: piemēram, uzklājot vienu no jaunajiem leģendārās vācu holistiskās kosmētikas Dr.Hauschka ķermeņa mitrinātājiem. Tie ir kā loģisks pieskāriena labvēlīgās enerģijas turpinājums – ar savām līdzsvarojošajām, spēcinošajām un mitrinošajām īpašībām Dr.Hauschka losjoni vairo gādīgas aprūpes sajūtu, un bagātīgie sastāvi nodrošina ādas kopšanas vajadzības, atbalstot ādas dabisko ritmu un funkcijas.

Dr.Hauschka kosmētikas kvalitāti un vienreizējo spēku nodrošina 45 gadus ilgā pieredze holistisku dabīgo formulu izstrādē un pielietojumā skaistumkopšanas procedūrās, kā arī neparastā, tikai Dr.Hauschka kosmētikā izmantotā ritmizētā augu ekstraktu ieguve: visā audzēšanas, ievākšanas un pārstrādes procesā balstoties uz roku darbu un pielietojot dabas ritmus, kā auksts-silts, gaisma-tumsa, kustība-miers, tiek iegūti unikāli bioloģiski un biodinamiski audzētu ārstniecības augu izvilkumi, kas spēj līdzsvarot, atbalstīt un uzturēt arī mūsu lielākā orgāna – ādas – dabiskos ciklus un funkcijas.

 

Dr.Hauschka Lemon-Lemongrass ķermeņa mitrinātājs
Jauna formula un smarža!
Vitalitāti zaudējušai ādai
Svaigums. Tonizēšana. Tvirtums.
Tik viegls un priekpilns kā svaigs vējiņš siltā vasaras rītā, uzmundrinošs kā citronu limonāde svelmaini karstā dienā. Tā ir enerģija un aktivitāte kopā ar vieglumu un rotaļīgumu – citronu-citronzāles losjons iesūcas ātri, neatstājot taukainu sajūtu, tomēr dāvājot ādai kosas struktūru spēcinošo efektu, citrona tonizējošo, citronzāles pretcelulīta, salvijas tvirtumu atjaunojošo iedarbību – nogurušas ādas vitalitātei, saistaudu spēcināšanai, spirgtumam un dzīvespriekam.

 

Dr.Hauschka Quince ķermeņa mitrinātājs
Stabila vērtība!
Sausinātai ādai
Struktūra. Mitrināšana. Vienkāršības spēks.
Skaidrības un stabilitātes iemiesojums. Kā zemnieks, kas diendienā rūpīgi dara savu darbu un nesteidzīgi bauda tā nestos augļus. Tas ir tik kluss un mierīgs, aicinādams – ieklausies sevī, koncentrējies uz to, kas esi Tu pati! Aivas mitrinošais un dzeloņplūmes barojošais, aizsargājošais, ādas elastību atjaunojošais spēks ir vislabākais ikdienas kopšanai, kad āda sausināta – pēc laika pavadīšanas svaigā gaisā, pēc sauļošanās, sporta, saunas vai vannas.

 

Dr.Hauschka lavandas – sandalkoka ķermeņa mitrinātājs
Jaunums!
Normālai ādai
Balanss. Relaksācija. Remdēšana.
Ar abām kājām stāvi uz zemes, ar dvēseli un skatienu tiecies debesīs - atrodi un saglabā savu iekšējo mieru, baudi miesas un gara līdzsvaru.
Ar savu eleganto lavandas un silto sandalkoka smaržu, Dr.Hauschka lavandas-sandalkoka ķermeņa mitrinātājs sniedz relaksējošu glāstu gan ādai, gan sajūtām. Harmonizējošās citronmelisa un meža zaķskābene palīdz uzturēt ādas balansu. Izsmalcinātās makadamijas riekstu, aprikožu kauliņu un avokado eļļas spēcina ādas dabisko aizsargslāni, mitrina un padara ādu zīdaini gludu un elastīgu. Miers un labs prāts!

 

Reklāma
Reklāma

Dr.Hauschka Rose ķermeņa mitrinātājs
Jauna konsistence!
Jutīgai ādai
Aizsardzība. Gādība. Maigums.
Kā mīlošs apskāviens, kas sniedz drošības sajūtu. Kā romantisks labsajūtas brīdis, virpinot pirkstos rozes ziedu un ieelpojot tā liego smaržu. Kā garīgs spēks, kā sargeņģelis. Maigāks un krēmīgāks kā jebkad, Dr.Hauschka rožu ķermeņa mitrinātājs ar Šī sviestu, harmonizējošo rožu ziedlapiņu ekstraktu un antioksidantiem dāsno mežrozīti sniedz maksimālu aizsardzību un atjaunošanu gan zīdainīša delikātajai, gan sievietes jutīgajai ādai.

 

Dr.Hauschka mandeļu ķermeņa mitrinātājs
Jaunums!
Sausai, jutīgai ādai
Dāsnums. Luksuss. Bauda.
Šis bagātīgais balzams ir kā izsmalcināts dārgums, kā teiksmaina fantāziju valstība, kurā vienlaikus iespējams plaukstošu ziedoni un dāsnu augļu ražu baudīt. Tā maigā rozes un mandeļu ziedu smarža harmoniski pāriet dienvidnieciski siltā mandeļu riekstu aromātā.  Intensīvi mitrinošā mandeļu kauliņu eļļa atjauno sausas, jutīgas ādas zīdaino maigumu. Asinszāle remdē, pērkonamoliņš balansē, avokado un olīveļļas baro un aizsargā, bet aiva un alteja dziļi mitrina ādu.


Atrodi savu Dr.Hauschka ķermeņa mitrinātāju glāstu Biotēkās un universālveikalā Stockmann.


Sīkāka informācija: www.bioteka.lv