Jaunums! Probiotiķi arī kosmētikā

"Lierac", domājot par to, lai pircējus sasniegtu vislabākais, savā laboratorijā radījis satriecošu jaunumu – kosmētiku ar probiotiķiem. Jaunajā attīrošās kosmētikas līnijā esošo probiotiķu "Lactobacillus casei" un "Lactobacillus acidophilus" uzdevums ir nostiprināt ādas ekosistēmu un stimulēt ādas dabīgās aizsargspējas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vārds "probiotiķi" no grieķu valodas nozīmē "priekš dzīves". Tās ir labvēlīgas bakterijas mūsu organismā, kas līdzsvaro normālo cilvēka mikrofloru. Jau daudzus gadus probiotiķi tiek lietoti iekšķīgi, taču mūsdienās tos veiksmīgi sāk lietot arī lokāli ādas kopšanai. Katru dienu mūsu āda tiek pakļauta daudziem nelabvēlīgiem ārējās vides faktoriem – saules intensīvais starojums, krasas klimata svārstības, kā arī apkārtējās vides piesārņojums. Šo faktoru ietekmē var tikt izjaukts ādas mikrofloras līdzsvars, un samazinās tās aizsargspējas un imūnās funkcijas. Kosmētiskie līdzekļi ar probiotiķiem, kas satur "Lactobacillus casei" un "Lactobacillus acidophilus" baktērijas, palīdz saglabāt un līdzsvarot normālo ādas mikrofloru. Tie arī normalizē pH līmeni ādā, samazinot apsārtumu, un aizkavē priekšlaicīgu ādas novecošanos. Probiotiķi ražo pienskābi, kas ir dabīga viela, un tā var kavēt nevēlamu mikrobu attīstību un vairošanos uz ādas. Pienskābe mazina nevēlamo baktēriju izplatīšanos un ādas iekaisumu – tātad pinnes arī var veiksmīgi samazināt vai pat likvidēt, lokāli lietojot ādas kopšanas līdzekļus, kas satur probiotiķus.

Kosmētiskie līdzekļi ar probiotiķiem, kas satur "Lactobacillus casei" un "Lactobacillus acidophilus" baktērijas, palīdz saglabāt un līdzsvarot normālo ādas mikrofloru.

Ādas kopšanas līdzekļu sastāvdaļa, kas šobrīd ir atzīta par vienu no vērtīgākajām ir botāniskais medus, kas satur minerālus un vitamīnus, it īpaši tas ir bagāts ar cukuru – β-fruktooligosaharīdu, kuram ir svarīga nozīme normālas ādas mikrofloras veicināšanā, piemēram, bifidobaktēriju, augšanā. Tas ātri iesūcas ādā un to mīkstina, baro, paaugstina ādas tonusu un to nostiprina. Medu saturoši kosmētiski līdzekļi ir ļoti labi ādas mitrinātāji.

Vitamīnu, probiotiķu un medu saturoši ādas kopšanas līdzekļi saglabā kosmētikas vērtīgās īpašības, tie ļauj krēmam vai fluīdam būt vēl ādai efektīvākam un drošākam.

 

Piedāvājam iepazīties ar "Lierac" jauno attīrošās kosmētikas līniju! Produkta sastāvā uz iepakojuma norādīts, sākot no tās vielas, kura sastāvā ir visvairāk.

 

DÉMAQUILLANT DOUCEUR – attīrošs micelārais ūdens sejai un acīm. Ideāls jutīgai sejas ādai. Viegls, gaistošs rīsa aromāts papildināts ar baltā muskusa un peonijas klātbūtni.
Darbība: Perfekti noņem dekoratīvo kosmētiku.
Rezultāts: Nomierināta un labsajūtu atguvusi āda.
Sastāvs: botāniskas izcelsmes medus, "Lactobacillus casei et acidophilus", Vitamīns B5, linsēklu ekstrakts, malvas ziedu ekstrakts, maigi attīrošas aktīvās vielas, nesatur spirtu.
Lietošana: ar vates plāksnīti klāj uz sausas ādas. Nenoskalo.
Tilpums 200 ml
Aptuvenā cena aptiekā Ls 13,37

Reklāma
Reklāma

 


DÉMAQUILLANT CONFORT – attīrošs krēmveida pieniņš sejai un acīm. Ideāls sausai ādai. Rozes, magnolijas un ylang-ylang aromātu apvienojums.
Darbība: Perfekti noņem dekoratīvo kosmētiku.
Rezultāts: Maiga, mitrināta āda.
Sastāvs: botāniskas izcelsmes medus, "Lactobacillus casei et acidophilus", Vitamīns E, rožu ziedu ekstrakts, Japānas ķiršu ziedu ekstrakts, Saldo mandeļu eļļa, Kokvilnas sēklu eļļa, maigi attīrošas aktīvās vielas.
Lietošana: uz sausas ādas uzklāj ar vates plāksnītes palīdzību vai ar pirkstu galiem maigi masējošām kustībām. Dekoratīvās kosmētikas noņemšanu noslēdz notīrot seju ar tonizējošu losjonu.
Tilpums 200 ml
Aptuvenā cena aptiekā Ls 13,37

 


DÉMAQUILLANT PURETÉ – attīroša putojoša želeja sejai un acīm. Ideāli piemērota kombinētai un taukainai ādai. Savienojumā ar ūdeni veido vieglas putas.
Darbība: Perfekti noņem dekoratīvo kosmētiku.
Rezultāts: Tīra, attīrīta āda.
Sastāvs: botāniskas izcelsmes medus, "Lactobacillus casei et acidophilus", zvaigžņu anīsa ekstrakts, laima ekstrakts, ziepes nesaturoša botāniskas izcelsmes attīrošā bāze bagātināta ar mitrinošu glicerīnu.
Lietošana: klāj uz mitras ādas un viegli masējot saputo, tad noskalo ar remdenu ūdeni.
Tilpums: 200 ml
Aptuvenā cena aptiekā Ls 13,37


DÉMAQUILLANT VELOURS – attīroša eļļa sejai un acīm. Bagātīga zīdaina eļļa ar maigu frēzijas, rozes un baltā muskusa smaržu. Savienojumā ar ūdeni veido pienveidīgu emulsiju. 
Darbība: Perfekti noņem dekoratīvo kosmētiku.
Rezultāts: Gluda, maiga āda.
Sastāvs: botāniskas izcelsmes medus, "Lactobacillus casei et acidophilus", Makadamijas riekstu eļļa, jojoba eļļa, maigi attīrošas aktīvās vielas.
Lietošana: pirms lietošanas sakrata. Klāj uz sausas ādas un ar pirkstu galiem viegli pamasē, tad ar nelielu ūdens daudzumu izveido pienveida konsistenci. Var uzklāt arī ar samitrinātu vates plāksnīti. Noskalo ar remdenu ūdeni.
Tilpums: 200 ml
Aptuvenā cena aptiekā Ls 15,80


TONIQUE ÉCLAT– vitaminizēts toniks sejai un acīm. Ar svaigu citrusaugļu aromātu.
Darbība: Pilnībā noslēdz dekoratīvās kosmētikas noņemšanu.
Rezultāts: Tonizēta āda, veselīga sejas krāsa.
Sastāvs: botāniskas izcelsmes medus, "Lactobacillus casei et acidophilus", magoņu ziedu ekstrakts, apelsīnu ekstrakts, AHA, Vitamīns B5, nesatur spirtu.
Lietošana: ar vates plāksnīti klāj uz sausas ādas, lai noslēgtu dekoratīvās kosmētikas noņemšanu. Nenoskalo.
Tilpums: 200 ml
Aptuvenā cena aptiekā Ls 13,37