"Biopha Organic" ādas kopšanas līdzekļi. Tuvāk dabai…

"Biopha Organic" piedāvā vispusīgu 100 % bioloģisku ādas kopšanas produktu klāstu, kas pieejams visiem, atbilstoši klientu gaidām. Piedāvāto produktu klāstā — ķermeņa pieniņš, krēmi rokām un kājām, kā arī losions kosmētikas noņemšanai.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Biopha Organic" produkciju raksturo vairākas būtiskas pazīmes:

Bioloģiski "sertificēts"
* ECOCERT sertifikācija un COSMEBIO marķējums.
* 98 % sastāvdaļu ir ar dabisku izcelsmi, lai gan sertifikācija pieprasa 95 %.
* 100 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļas.
* Bioloģiskās sastāvdaļas no bioloģiskajām lauksaimniecībām.

Bioloģiskā "garantija" 
Nesatur petroķīmiskus atvasinājumus, parabēnus, silikonu vai šķīdinātāju, smaržvielas, sintētiskās krāsvielas, hlorīna materiālus vai hlorīna atvasinājumus.

Bioloģiskie produkti "visiem"
16 produkti, kas aptver plašu prasību spektru (ķermeņa kopšana, sejas kopšana, matu kopšana, roku kopšana, pēdu kopšana utt.) paredzēti lietošanai visai ģimenei un pieejami ekonomiski izdevīgi iepakojumi.

Bioloģiskā "farmācija"
* Integrēta ražotne un farmaceitiskie standarti.
* Biopha farmaceitiskā ekspertīze.
* Klīniski pārbaudītas formulas.

Bioloģiskās kosmētikas "priekšrocības"
Svaigas un dabiskas, augļu un ziedu smaržas, maigas un mīkstas tekstūras un vāciņš ar sūkni un noņemamu virsmu.

Bioloģiski "ētisks"
* Vides aizsardzības pasākumi un ražošanas procesi, kas nepiesārņo vidi.
* Otrreiz pārstrādājams iepakojums, līdz ar to samazināts radīto atkritumu daudzums.

Bioloģiski "pieejams"
Ekonomiski izdevīgi iepakojumi un onkurētspējīgas cenas.

 

Mitrinošs ķermeņa pieniņš ar bioloģisko argāna eļļu
Bagātīgs un īpaši mīksts, šis pieniņš atjauno ādas maigumu un mirdzumu un novērš sausumu. Augu sastāvdaļas un to iedarbība: bioloģiskā alveja (mitrina un mīkstina ādu), bioloģiskā argāna eļļa (dziļi baro ādu), bioloģiskais aprikožu ekstrakts (aizsargā ādu, padara to maigu un mirdzošu), dabiska apelsīnu ziedu smarža (atstāj uz ādas patīkamu, svaigu un maigu smaržu). Produkta priekšrocības: ērta tekstūra (viegls un nav lipīgs, viegli iesūcas ādā), ekonomiski izdevīgs iepakojums (400 ml dozators ar sūkni, līdz ar to viegli izspiežams, tieši tik, cik nepieciešams, nav pārpalikumu.

 

Reklāma
Reklāma

Seja un acis losjons dekoratīvās kosmētikas noņemšanai
Oftalmoloģiski pārbaudīts, šis svaigais un maigais losjons ir piemērots pat visjutīgākajām acīm. Tas maigi noņem visu dekoratīvo kosmētiku un netīrumus. Augu sastāvdaļas un to iedarbība: bioloģiskā alveja (mitrina un mīkstina ādu), bioloģiskais hibiskusrozes ekstrakts (maigi attīra un tonizē ādu un atjauno ādas krāsas mirdzumu un atslābina sejas vaibstus), dabiska apelsīnu ziedu smarža atstāj uz ādas patīkamu dabisku, svaigu smaržu.
Produkta priekšrocības: oftalmoloģiski pārbaudīts, dozators ar sūkni, līdz ar to ir viegli izspiežams, tieši tik, cik nepieciešams, nav pārpalikumu.
 

Roku krēms ar bioloģisko argāna eļļu
Krēms, kas nepieciešams, lai saglabātu roku maigumu un jaunību un pasargātu to no ārēju faktoru iedarbības. Augu sastāvdaļas un to iedarbība: bioloģiskā alveja (mitrina un mīkstina ādu), bioloģiskā argāna eļļa (dziļi baro ādu un palīdz izsargāties no ārēju faktoru radīta stresa).
Produkta priekšrocības: atverams vāciņš, līdz ar to ir viegli izspiežams, tieši tik, cik nepieciešams, pret bojājumiem izturīgs vāks, līdz ar to garantēta higiēna, ekonomiski izdevīgs iepakojums: 150 ml.
 

Pēdu krēms ar bioloģisko šī sviestu
Šis krēms ar bioloģisko kaolīnu un šī sviestu uzmundrina un atjauno nogurušas un sakarsušas pēdas. Augu sastāvdaļas un to iedarbība: bioloģiskā alveja (mitrinoša un mīkstinoša sastāvdaļa), bioloģiskais šī (baro, nomierina un atjauno), kaolīns (uzsūc mitrumu un netīrumus), eikalipta un lavandas ēteriskās eļļas (nodrošina svaiguma sajūtu).
Produkta priekšrocības: atverams vāciņš, līdz ar to ir viegli izspiežams, tieši tik, cik nepieciešams, pret bojājumiem izturīgs vāks, līdz ar to garantēta higiēna, ekonomiski izdevīgs iepakojums: 150 ml.