Kā es iemācījos gatavot krāšņas rotas

Latvijā aizvien populārākas kļūst greznās rotas no polimērmāla. Tagad ikvienam ir iespēja iemācīties šādas rotaslietas pagatavot pašam mājas apstākļos. Pateicoties Gudro Sievu skolai un rotu māksliniecei Maijai Sējānei-Īlei, tas ir arī mans vaļasprieks.

Iemācies pati sev pagatavot ekskluzīvas rotas! Foto: Mārtiņš Garais

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iemācies pati sev pagatavot ekskluzīvas rotas! Foto: Mārtiņš Garais

 

Man vienmēr ir patikuši rokdarbi un dažādas skaistuma lietiņas, ko varu pati sev pagatavot. Kā Gudro Sievu skolas vadītāja es arī cenšos izmēģināt visas nodarbības, ko piedāvājam savām dāmām. Vienas nodarbības iespaidā esmu ieguvusi ļoti skaistu un interesantu hobiju, ko iesaku arī visām draudzenēm - rotu gatavošanu. Īpašas krelles, auskari, gredzeni, pat pogas!

 

Pirmo reizi ieraugot rotu mākslinieces Maijas Sējānes-Īles (www.ilesrotas.com) gatavotās rotas, es nesapratu, kā kaut ko tādu iespējams uztaisīt ar savām rokām. Sākumā man likās, ka rotas ir apgleznotas. Bet kā var dabūt divus pilnīgi vienādus auskarus? Tajā brīdī es sapratu, ka pilnīgi noteikti vēlos apmeklēt rotu gatavošanas nodarbību un to uzzināt.

 

Pirmā nodarbība, ko apmeklēju, bija rotu gatavošana Millefiori tehnikā. Es biju sajūsmā par polimērmālu un tā piedāvātajām iespējām. Nodarbības laikā visu rūpīgi pierakstīju, kas ļoti noderēja, kad pirmo reizi gatavoju rotiņas mājās. Pēc tam apmeklēju arī pārējās nodarbības, lai iemācītos sarežģītākas rotaslietu gatavošanas tehnikas un knifiņus.

 

 

Skaties bilžu galeriju ar maniem darbiem:

Rotu gatavošana ir burvīgs veids, kā atslēgties no problēmām, izmantot savu iztēli un piedzīvot skaistu mākslas darbu tapšanu. Esmu ļoti lepna par visām savām pagatavotajām rotām, ar ko greznojos gan ikdienā uz darbu, gan uz svinīgiem pasākumiem. Tagad vairs nav jāuztraucās arī par dāvanām draudzenēm :)

 

 

Nāc uz nodarbībām Gudro Sievu skolā un iegūsti skaistu hobiju - rotu gatavošanu!

Vienas nodarbības cena - Ls 14

Nodarbības ielgums - 3 stundas

 

Manas gatavotās rotas ar ziedu rakstiem

Iemācies gatavot šādas rotas: PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

Rotas Millefori tehnikā

Iemācies gatavot šādas rotas: PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

Reklāma
Reklāma

Rotas gatavotas atspiedumu tehnikā

Iemācies gatavot šādas rotas: PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

Gudro Sievu skola piedāvā arī Tev iespēju iemācīties pagatavot ekskluzīvas rotas no polimērmāla. Tu vari rotāties pati, apdāvināt draudzenes vai radinieces, kā arī iegūt sev jaunu hobiju. Nodarbības laikā Tu iepazīsies ar drošas polimērmāla izmantošanas noteikumiem, rotu izgatavošanu, pareizu materiāla karsēšanu un pēcapstrādi. 

Piedāvājam iemācīties gatavot rotas trīs dažādās tehnikās - Millefiori tehnikā, rotas ar krāsainiem ziedu rakstiem un rotas atspiedumu tehnikā. Tu vari nākt uz vienu no nodarbībām vai apmeklēt tās visas. Priekšzināšanas nav nepieciešamas!

Visas nodarbības notiek Brīvības ielā 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā

Vairāk informācijas: baiba@mammam.lv, 22472799

 

 

Ekskluzīvo rotu gatavošanas nodarbību atbalsta Franču kosmētika Bourjois:

 

Iepazīsties Bourjois populārākajiem produktiem!

 

Bourjois Healthy Mix Serum tonālais krēms. Tas nodrošina gludu un svaigu sejas ādas krāsu līdz pat 16 h

 

 

 

 

Bourjois Effet 3D lūpu spīdums. Mitrinošs lūpu spīdums nodrošina līdz pat 8h ilgu mitruma un balzāma efektu

 

 

 

 

Bourjois Volume Glamour  skropstu tuša. Klasiskā apjomu tuša ar krēmveida tekstūru un  neticami ērtu birstīti