Rīgā dzīvoklī atrod piekautus gadu un divus gadus vecus bērnus

3.decembrī no kāda dzīvokļa Rīgā, Pērnavas ielā, izņemti divi mazgadīgi bērni - gadu un divus gadus veci, kuri atradās dzīvībai bīstamos apstākļos. Policiju izsauca iedzīvotāji, jo nama kāpņu telpā risinājās konflikts vīra un sievas starpā, informē www.kasjauns.lv.

Bērniem bija redzamas asiņainas brūces uz sejas un zilumi uz ķermenīša, tādēļ izsaukti mediķi, kuri bērnus hospitalizēja.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērniem bija redzamas asiņainas brūces uz sejas un zilumi uz ķermenīša, tādēļ izsaukti mediķi, kuri bērnus hospitalizēja.

Kā paskaidroja policijas izsaucēji, vienā dzīvoklī regulāri notiek alkohola lietošana un konflikti, bieži dzirdamas mazu bērnu raudas.

Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane atklāja, ka norādītajā dzīvoklī atradās vīrietis un sieviete pamatīgā reibuma stāvoklī un divi bērni - 2009. un 2010.gadā dzimuši. Bērniem bija redzamas asiņainas brūces uz sejas un zilumi uz ķermenīša, tādēļ izsaukti mediķi, kuri bērnus hospitalizēja. Pēc slimnīcas bērni tālāk nogādāti bērnu aprūpes iestādē.

Dzīvoklī valdījusi liela nekārtība - mētājušies izsmēķi un iztukšotas alkoholisko dzērienu pudeles. Bērniem paredzētas pārtikas neredzēja, bērnu gultiņu arī nebija.

Pieņemt paskaidrojumus no vecākiem nebija iespējams spēcīgā reibuma dēļ, sacīja Tīmene. Par konstatēto informēta Valsts policija.

 

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv aicina nebūt vienaldzīgiem līdzīgos gadījumos, ja redzat, ka var tikt vai tiek apdraudētas bērna tiesības un drošība un zvanīt pa tālruni 112!

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv