Arī novembrī vecākiem nodarbības bez maksas!

Turpmāk ģimenes portāla mammam.lv/tetiem.lv Gudro Sievu skola katru mēnesi Tev dāvinās iespēju apmeklēt dažādas nodarbības bez maksas! Novembrī iepriecinām jaunos vecākus (ne tikai ar bezmaksas nodarbībām, bet arī ar dāvaniņām!), bet ikvienam Gudro Sievu skolas apmeklētājam ir iespēja saņemt ielūgumus uz izrādi „Puse no sirds”

Uz topošo vecāku nodarbībām mīļi aicinātas gan māmiņas, gan tēti. Foto Laura Bārdiņa, speciāli Gudro Sievu skolai.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uz topošo vecāku nodarbībām mīļi aicinātas gan māmiņas, gan tēti. Foto Laura Bārdiņa, speciāli Gudro Sievu skolai.

 

NĀC BEZ MAKSAS!

1. Vingrošana sievietēm un mammām! Kopā ar ārsti fizioterapeiti Baibu Auziņu (www.fizioterapeiti.lv) Tu varēsi apgūt tādu vingrojumu kompleksu, kas stiprinās krūšu un vēdera muskulatūru, būs palīdzošs muguras veselībai, kā arī lieti noderēs, ja vēlies atgūt slaidu formu pēc dzemdībām. Apgūtos vingrojumus pēc tam Tu varēsi izpildīt mājās! Uz nodarbību līdzi jāņem ērtu apģērbu, lai varētu brīvi kustēties un izvingroties. Māmiņas var ierasties kopā ar bērnu!

Nodarbības ilgums: 1 stunda

Nodarbība notiek: 23. novembrī plkst. 16:30

Cena: BEZMAKSAS

Vietu skaits: 6 (pasteidzies!)

Vieta: Brīvības iela 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā

Vairāk informācijas: baiba@mammam.lv, 22472799

Lai pieteiktos, SPIED ŠEIT!

 

2. Vingrošana topošajām māmiņām. Topošās māmiņas pie ārstes - fizioterapeites Baibas Auziņas apgūs vingrojumu kompleksu, ko visu grūtniecības laiku varēs izpildīt arī mājās! Uz nodarbību līdzi jāņem ērtu apģērbu, lai varētu brīvi kustēties un izvingroties! Jāpiebilst, ka fizioterapeite Baiba Auziņa Gudro Sievu skolā pirmsdzemdību kursu ietvaros vada arī nodarbību Jaundzimušā aprūpe (hendlings) un krūts ēdināšana

Nodarbība notiek: 25. novembris, plkst. 17:00

Vietu skaits: 6 (pasteidzies!)

Ilgums: 1 stunda

Svarīgi: uz nodarbību aicinātas māmiņas, sākot no 12. grūtniecības nedēļas, un ja ārsts ir atļāvis nodarboties ar fiziskām aktivitātēm.

Lai pieteiktos, SPIED ŠEIT

 

3. Topošie vecāki aicināti ir sarunu nodarbību Biežāk uzdotie jautājumi par grūtniecību un dzemdībām, kas notiek Gudro Sievu skolas pirmsdzemdību kursu ietvaros. Mīļā gaisotnē pie tējas tases topošie vecāki atbildes uz saviem jautājumiem meklēs kopā ar dūlu un mammam.lv/tetiem.lv veidotāju Ingu Akmentiņu-Smildziņu. Nodarbībā runāsim arī par to, kas ir dzemdību plāns un kas būtu jādara, lai māmiņa un bērniņš dzemdībās justos droši. 

Reklāma
Reklāma

Tuvākās nodarbības:

8.novembris plkst. 18:00

23.novembris plkst. 18:00

29.novembris plkst. 18:00

Ilgums: pusotra stunda

Svarīgi: mīļi aicinātas ne vien topošās māmiņas, bet arī tēti!

Lai pieteiktos, SPIED ŠEIT.  

Nodarbības notiek Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā), Gudro Sievu skolā.

 

VISIEM DĀVANIŅAS!

Krēmi māmiņai un mazulim. Topošajiem un jaunajiem vecākiem, kas novembrī apmeklēs minētās nodarbības, dāvaniņā divi krēmi – , kas ir pirmā palīdzība apsārtušam mazuļa dupsītim, un , kas bērniņa barošanu ar krūti darīs patīkamu, jo krēms saudzē jutīgos krūšu galus. 

 

Ielūgums uz teātri. Pirmie trīs, kas kopš šīs ziņas publicēšanas brīža pieteiksies Gudro Sievu skolas nodarbībām (maksas nodarbībām), dāvanā saņems ielūgumu divām personām uz izrādi pieaugušajiem – „Puse no sirds”! Skati visu Gudro Sievu skolas nodarbību grafiku.

 

IESAKĀM APMEKLĒT!

Ģimenes un topošo vecāku fotosesija!

Skaties foto, kas tapuši Gudro Sievu skolā!

 

- Stila konsultācijas pie modes mākslinieces

Dāvanu karte Gudro Sievu skolā – tuvojas Ziemassvētki, īstais laiks gādāt dāvaniņas saviem mīļajiem!