Konkursa "Ieraudzīt Venēciju un dzīvot" uzvarētājs noskaidrots!

Europa Cinemas sadarbībā ar „Venice Days” un Eiropas Parlamentu organizēja došanos uz Venēcijas filmu festivālu, pasākuma „27 times cinema” ietvaros. SIA „Rīgas nami” kino „Rīga” kā Europe Cinemas biedrs tika deleģēts nodrošināt kandidātu atlasi Latvijā, kas norisinājās divās kārtās.

Konkursa uzvarētāja Inese Strupule.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursa uzvarētāja Inese Strupule.

No iesūtītājām pieteikuma vēstulēm, otrajā kārtā tika izvēlēti deviņi filmu un kino cienītāji, no kuriem izraudzījās četrus piemērotākos kandidātus. Viņu pieteikumi tika nosūtīti „Europa Cinemas”, kas arī noteica uzvarētāju.


Europa Cinemas un kino „Rīga” ir liels prieks paziņot, ka uzvarētājs ir noskaidrots, un jau 31. augustā uz valdzinošo Itālijas pilsētu dosies Inese Strupule, lai pārstāvētu Latviju Venēcijas filmu festivāla jauniešu žūrijā. Tur Inese pavadīs 10 dienas, skatoties „Venice Days” filmas, diskutējot ar filmu veidotājiem, publicējot rakstus, speciāli šim notikumam izveidotajā blogā, kā arī piešķirot vienai no filmām īpašu balvu.


Pašlaik Inese mācās Derby Universitātē, Lielbritānijā, cītīgi apgūstot filmu un TV studijas. Savu mīļāko filmu topa augšgalos Inese ierindo trīs filmas - „The Rocky Horror Picture Show (Jim Sharman, 1975), „El Topo” (Alejandro Jodorowsky, 1970) un „Cabaret” (Bob Fosse, 1972).


Kā stāsta pati laimīgā uzvarētāja, no brauciena viņa vēlas gūt vērtīgu un neaizstājamu pieredzi, kura var kļūt par jaunas karjeras sākumu. Nu, ko, atliek tikai novēlēt veiksmi un, - lai izdodas!  

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.kino.riga.lv