Pasaules smagākais zēns četros gados sver 62 kilogramus!

Ķīniešu zēns Lu Hao četru gadu vecumā sver vairāk nekā dažs labs pieaugušais. Savu neiedomājamo apmēru dēļ zēns kļuvis par sensāciju visā pasaulē, bet viņa vecāki sapņo tikai par vienu – lai viņu 62 kilogramus smagais dēls kādreiz spētu notievēt, raksta www.kasjauns.lv.

Staigāt vai skriet mazajam resnītim nav viegli... Foto no www.nollywoodgossip.net

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Staigāt vai skriet mazajam resnītim nav viegli... Foto no www.nollywoodgossip.net

„Mēs vienkārši nezinām, kāpēc viņš ir tik liels,” — stāsta Lu Jučengs un Čena Juaņa. Diemžēl atbildi uz šo jautājumu nezina pat ārsti, pie kuriem izmisušie vecāki vērsušies vairākkārt. Tādēļ ģimenei neatliek nekas cits, kā turpināt līdzšinējo dzīvi, cik nu tas ir iespējams, audzinot četrgadīgu dēlu, kurš sver tikpat, cik vecāki.

Zēna dzīve pārsvarā noris sēdošā stāvoklī — staigāt vai skriet ar šādu svaru nav viegli. Bērnudārzā Lu Hao māte nogādā ar skūteri. Arī tur zēna mīļākā nodarbošanās ir ēšana. Mācīties vai spēlēties ar citiem bērniem viņam ne visai patīk.

Lu Hao vecāki apgalvo, ka viņu atvase strauji pieņemas svarā, neskatoties uz viņu centieniem sabalansēt viņa uzturu un padarīt zēna dzīvesveidu aktīvāku. Vecāki tāpat ir noraizējušies par to, ka citi bērni vēlāk varētu sākt par Lu Hao ņirgāties.

„Šobrīd mēs visvairāk raizējamies par viņa veselību. Viņš turpina augt un Lu Hao sirdds var netikt galā ar augošo slodzi. Mūsu lielākā cerība ir, ka kādudien dēls varētu kļūt tievs,” savos pārdzīvojumos dalās bērna māte.

Plašāku fotogaleriju ar resnīti SKATI ŠEIT.

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma