Labākais joks par kraukšķēšanu. Nākamnedēļ balvā koncerts visai ģimenei "Dabas parādības"

LABĀKAIS JOKS: Ejam ar mazmeitiņu Elīnu (2 gadi 9 mēneši) vakarā slaukt govi. Tā kā laukā jau tumšs, paņemu viņu opā. Man zem kājam brikšķ ledus. Elina saka: ''Omīt, tu kraukšķi? Es arī pa ledu kraukšķu.''
 

Foto: Rojs Maizītis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Rojs Maizītis

Šīsnedēļas uzvarētāja - vecmāmiņa MaijaTreinovska ar joku Kraukšķīši. Balvā dāvanu karte Ls 10 vērtībā Gudro Sievu skolā un Mediju grupas Egmont pasaku grāmatiņa Katrai meitenei vajadzīgs savs varžu princis (grāmata bērniem no 4 gadu vecuma, pasaku stāsta Aija Dzērve, tai pievienots CD).

Nākamnedēļ balvā ielūgums visai ģimenei uz LNSO šīs sezonas pēdējo bērniem un viņu vecākiem organizēto koncertu DABAS PARĀDĪBAS un koka pūšaminstrumentu prezentāciju. Koncerts būs veltīts dažādām dabas parādībām – gan lietiem, vētrām, zibeņiem un pērkoniem, gan arī saulītei un maigam pavasara vējiņam.

IESŪTĪT JOKU.

Reklāma
Reklāma

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 25.03.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!