Rotaļu istaba studentu bērniem — "Lācītis integrālītis"

Tu studē vai strādā RTU? Tev jau ir mazulis, bet lekciju laikā nav kas pieskata bērnu? Tev ir rasts risinājums, jo vari atstāt bērnu pie jaukas auklītes RTU bērnu rotaļu istabā Lācītis integrālītis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iespēja neraizēties par to, kur atstāt bērnus lekciju vai darba laikā tagad ir RTU studējošajiem vecākiem, kā arī RTU darbiniekiem, jo dienesta viesnīcas telpās darbu sākusi bērnu rotaļu istaba Lācītis Integrālītis. Tādējādi studējošajiem vecākiem un RTU darbiniekiem vairs nav jāņem bērni līdzi uz lekcijām vai jākavē tās, tā vietā pilnvērtīgi veltot laiku mācībām un darbam.


Rotaļu istabā bērni var zīmēt, krāsot, būvēt, atklāt jaunas spēles un rotaļas, attīstīties un ļaut vaļu iztēlei. Spēlējoties gan ar citiem bērniem, gan ar auklīti, bērni var pilnveidot arī saskarsmes prasmes.


Rotaļu istaba Lācītis Integrālītis atrodas RTU dienesta viesnīcas telpās – Rīgā, Āzenes ielā 22a, 1. stāvā. Šobrīd bērnu rotaļu istaba darbojas otrdienās un ceturtdienās no plkst. 12.15 līdz 20.15, un bērnus tajā iespējams atstāt uz laiku līdz trīs stundām – uz divām lekcijām. Bērnu pieskatīšana rotaļu istabā maksā 1 latu par 90 minūtēm (vienas RTU lekcijas garums).

Reklāma
Reklāma

Pēc pirmā mēneša darbības rezultātu apkopošanas Lācītis Integrālītis sāks regulāru darbu katru darba dienu.


E-pasts: integralitis@rtusp.lv