Nost ar pārmetumiem!

Gardums ir balva. Arī gadījumos, kad mūsu sirdsapziņa grauž kā kāmis par mīļotam cilvēkam solīto un nepaveikto, cenšamies jauko saprašanos atjaunot ar kādu gardumu, saldumu. Prieks, bauda, un rezultātā – labs garastāvoklis un laba saprašanās.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Mēdz teikt, ka laimes sajūta nekad nav pilnīga un nav situāciju, kad to kāds nemēģinātu apēnot. Tā arī mums, īpaši sievietēm un mammām. Pēc saldumu baudīšanas mēdz mosties „atmiņu faili”, kuros jau no bērnības noglabātas atziņas, ka „saldumus ēst  nemaz nav tik labi” un „ ja domā par figūru, piebremzē ar saldumiem”...dažādās variācijās, bet doma – tā pati.  

Lai dzīvo baudas prieks!
Papildinot savas zināšanas par to, kas ir kas, varam atļauties vairāk. Viens no veselīgākajiem un diētiskākajiem saldumiem ir zefīrs. Starp citu, maz ir to, kas zina, ka zefīru radījuši tieši Latvijas saldumu meistari.
Zefīrs ir gardums visiem, arī cilvēkiem, kuri ļoti rūpējās par savu veselību un figūru, jo produktam ir maza enerģētiskā vērtība. Zefīru ražo no dabīga, augstas kvalitātes ābolu biezeņa, kurā ir organismam nepieciešamās šķiedrvielas. Zefīra sastāvā ir arī olbaltuma un želējošās vielas – ābolu pektīns (dabīgs polisaharīds, atrodams daudzos augos). Šī viela ierobežo cukura satura palielināšanos asinīs, turklāt tiek uzskatīts, ka pektīns regulē gremošanu, palīdz izvadīt no organisma radioaktīvas vielas un smagos metālus. Zefīrs gandrīz nesatur taukus un satur ievērojamu daudzumu olbaltumvielu.
 No saldajiem konditorejas izstrādājumiem dietologi iesaka izvēlēties tieši zefīru, kurš, salīdzinājumā ar dažādiem cepumiem, kūkām un šokolādes tāfelītēm, satur daudzu mazāk kaloriju – aptuveni 300 kKal 100 gramos zefīra un tā sastāvā ir tādas vielas kā dzelzs un fosfors.
AS Laima sortimentā pašlaik ir četru veidu zefīri dažādām gaumēm: krējuma zefīrs, kas apbērts ar kraukšķīgiem vafeļu gabaliņiem, vaniļas zefīrs, sārtais zefīrs ar ķiršu garšu un zemeņu garšu un aprikozu jogurta zefīrs.

Viegli saldumi, gaisīgas balvas!
No 01.08. līdz 27.09.2010. norisinās akcija, kuras laikā iespējams laimēt:
•    30 dāvanu kartes lidojumam ar gaisa balonu 2 personām Siguldas apkārtnē
•    5000 LAIMA zemeņu zefīru iepakojumi, 200 g


Kā piedalīties loterijā?
Jebkurā veikalā pērc jebkuru 200 g vai 500 g LAIMA zefīru iepakojumu, uz kura ir uzlīme ar informāciju par loteriju. (produktu saraksts šeit)
Pēc loterijas produkta iegādes, atradīsi kādu no zemāk minētajām uzlīmēm zefīra paciņas iekšpusē, kas nodrošinās laimestu uzreiz vai aicinās reģistrēties dalībai loterijā.
1. Ja uz uzlīmes ir attēlota ikona ar zefīru paciņu, esi laimējis uzreiz, un uzlīmi līdz 2010. gada 31. oktobrim vari apmainīt pret 200 g LAIMA zemeņu zefīru paciņu lielākajos Latvijas veikalos.
2. Ja uz uzlīmes ir attēlota ikona ar gaisa balonu, reģistrējies dalībai loterijā vienā no sekojošajiem veidiem:
•    aizpildi anketu, norādot nepieciešamo informāciju, mājas lapā www.laima.lv/zefiri bez maksas;
•    nosūti īsziņu, kuras cena Ls 0.10, uz tālruni 157 šādā formā:
ZEFIRI_VĀRDS_UZVĀRDS_UZLĪMES KODS
Piemērs: ZEFIRI ANNA LEJA 987654

 

Reklāma
Reklāma


Uzmanību! Saglabā visas uzlīmes līdz akcijas beigām, jo laimesti tiks izsniegti tikai apmaiņā pret uzlīmēm.


Kad izlozēs laimīgos?
•    20., 27. augustā, 3., 10., 17. un 24. septembrī.
Katras izlozes laimīgie tiks publicēti mājas lapā - www.laima.lv/zefiri.
Pilni loterijas noteikumi - www.laima.lv/zefiri un preču tirdzniecības vietās.