Labākais joks (31.07.-6.08.): "Esmu nokaitināts līdz nāvei!"

LABĀKAIS JOKS: Emīls (5 gadi) ir sastrīdējies ar mazo brālīti (1,5 gadi) un skrien prom, un histēriski kliedz: "Nenāciet man klāt, jo esmu nokaitināts līdz nāvei!"

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Anna, kas iesūtīja Emīla joku par dusmām. Balvā – DVD "MIKA LIVE PARC DES PRINCES PARIS" ar krāšņa Parīzes koncertšova ierakstu (vairāk nekā 60 tūkstošu skatītāju priekšā!) un dokumentālo filmu par koncerta tapšanas aizkulisēm, kā arī apgāda Zvaigzne ABC izdotā ilustrētā enciklopēdija par dzīvniekiem.
 

Savukārt Iveta Lasmane saņem pārsteiguma balvu – biļetes visai ģimenei uz festivālu Pīlādzis!

Lūk, Ivetas iesūtītais joks: "Krister! Ko tu teksi Kāzās?" Kristers (6 gadi): "Apsveicu jūs pirmajās kāzās!"

Reklāma
Reklāma


Arī nākamās nedēļas balva ir īpaša – mūzikas izlases Double B Tonality, Gain fast Tas nav no zemes šīs un Vislabākā latviešu mīlas dziesmu izlase. Balvā būs arī Zenba bioloģiski sertificēta eļļa bērna ādas kopšanai.  



IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 13.08.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!