Labākais joks (10.-16.jūlijs) par drosmīgo apavu pircēju. (ir pārsteigumu balvas!)

LABĀKAIS JOKS: Pērkam dēlam apavus. Viņš ņem no plaukta vienus laikošanai, pamanu, ka nav diez ko kvalitatīvi un saku: "Šos nelaiko, tie ir briesmīgi!" Gints: "Nekas, mamm, es nebaidos!"

Foto iesūtījusi Santa Cukmane, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Santa Cukmane, mammam.lv reģistrētā mamma.

ŠĪS NEDĒĻAS UZVARĒTĀJA ir Larisa Grahoļska, kura iesūtījusi joku par drosmīgo apavu pircēju. Balvā – krūzīte un krāsas krūzītes apgleznošanai; balvu dāvā rokdarbu piederumu veikaliņš www.latviancrafts.lv. Un biļetes visai ģimenei (4 gb.) uz jauno filmu Zvēri nāk! Skati filmas VIDEO! UZMANĪBU! BIĻETES UZ FILMU DERĪGAS LĪDZ 29.JŪLIJAM!

 

Arī nākamajā nedēļā balva no rokdarbu piederumu veikaliņa www.latviancrafts.lv.
Un biļetes visai ģimenei (4 gb.) uz jauno filmu Zvēri nāk! Skati filmas VIDEO!
 

IESŪTĪT JOKU.

Reklāma
Reklāma


Arī šoreiz redakcija piešķir pārsteiguma balvas!
Bērnu krekliņu no mammam.lv/tetiem.lv saņem Inita Strautmane, kura iesūtījusi Reiņa joku par mašīnām:
Reinis (2,5 gadi) ir pārņemts ar autolietām. Līdz ar to, viņš arī pazīst visu automašinu markas un emblēmas. Ejot garām Latvijas Krājbankai, viņš skaļi sauc: "Re kur PEŽO (Peugeot) banka!" Krājbankai, tā pat kā Peugeot ir vienāds zīmols - lauva. Citā reizē skatos filmu, tur kādam gangsterim uz pieres uzlīmēts plāksteris X veidā, Reinis teic:
"Ahā - BMW X5!"

Izdevniecības Liels un mazs izdoto grāmatu Ola uz sola saņem Veronika Mūrniece par Artūra joku:
Atveru tualetē logu. Saku vīram, ka atvēru logu, lai ienāk svaigs gaiss. Pēc brīža skatos Artūrs (5 gadi) stāv pie atvērtā loga un skatās pa to. Prasu: "Ko tu tur dari?" Artūrs: "Gaidu, kad kāds nāks, bet neviens nenāk!"
 


Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. UZMANĪBU! BIĻETES UZ FILMU DERĪGAS LĪDZ 29.JŪLIJAM!

UZMANĪBU! Konkursam arī šonedēļ joku iesūtīts tik daudz, ka portālā vēl nepublicētie joki piedalās nākamās nedēļas konkursā. Arī nākamajā nedēļā balvas lieliskas!
Jaunajā konkursā piedalīsies arī tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 23.07.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!