Dzīvnieku pasaulē kopā ar Liepājas simfonisko orķestri – koncerts visai ģimenei!

No 28. līdz 30. maijam Liepājā notiks ikgadējie ģimenes svētki Lielmutis Fricis un Lielmute Marta. Šo svētku ietvaros Liepājas simfoniskais orķestris aicina visus bērnus un viņu vecākus uz koncertu Dzīvnieku pasaulē, kas notiks 28. maijā Liepājas latviešu biedrības namā.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Aizraujošo diriģenta stāstījumu pavadījumā orķestris uzzīmēs ķengurus, žurkas, ziloņus, antilopes, kaķus, gaiļus un citus dzīvniekus, putnus un zivis.

Krievu valodā runājošai auditorijai koncerts notiks pl. 15.00, latviešu – pl. 18.00. Programmā skanēs Kamīla Sensānsa svīta Dzīvnieku karnevāls un Jura Karlsona, kurš klātienē būs koncertā, Lauku svīta, bet orķestri diriģēs un stāstīs diriģents Andris Vecumnieks.

Koncerta dienā Liepājas Latviešu biedrības nama foajē varēs arī apskatīt bērnu zīmējumu izstādi Muzikālie dzīvnieki, bet oriģinālāko zīmējumu īpašniekus sagaida pārsteiguma balvas no AS Liepājas Papīrs un Kino Balle.


Biļešu cena ir 2 lati, bet to uzvārdu īpašniekiem, kam ir saistība ar dzīvnieku pasauli ir īpaša cena – 1,50 lats. Par tādu pašu cenu biļeti varēs iegādāties arī tie, kas atnāks uz koncertu kādā dzīvnieka tērpā vai maskā. Un visiem mazajiem klausītājiem ienākot zālē tiks piedāvāts veselīgs našķis – svaigs burkāns!


Iegādāties biļetes var ikvienā Biļešu paradīzes kasē, kā arī Liepājas Latviešu biedrības namā.



 

Reklāma
Reklāma