"Pavasara balle – NEPRĀTS!" Rīgas Latviešu biedrībā

Rīgas Latviešu biedrība šajā pavasarī atsāk tradīciju – rīkot plašus publiskus izklaides pasākumus, kas pulcētu kuplu apmeklētāju loku. Tiks plaši atvērtas mazliet noslēpumainās un tiešām smagās RLB nama durvis!

Rīgas Latviešu biedrības ēka.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rīgas Latviešu biedrības ēka.

Pavasara balle – NEPRĀTS! tiek rīkota sestdien, 29. maijā deviņos vakarā.

 

Pavasara balle – NEPRĀTS! būs pirmā balle, atjaunojot vēsturiskās pagājušā gadsimta 30. gadu biedrības saviesīgās dzīves tradīcijas. Balles rīkotāji uzskata, ka pavasaris ir neprāta laiks, tāpēc skaisto neprātu, kas ir gaisā un dabā, ienesīs Rīgas Latviešu biedrības visās zālēs. Un ne tikai.

Reklāma
Reklāma


Neprātīgi kļūs visi tie, kuri dosies uz RLB namu, lai grupu Bellacord, Sweet Water un solista Laimja Rācenāja uzburtajās skaņās grieztos deju virpuļos Lielās zāles plašumos. Būs jauka iespēja apmeklēt Parīzi neklātienes ceļojumā, bufetēs varēs nobaudīt reibinošus vīnus un izmeklētus našķus. Saldas un ne tik saldas dziesmas dziedās Katrīna Gupalo, bet Zelta zālē skanēs džeza ritmi Raimonda Macata, Raimonda Ozola, Nika Gothama, Madara Kalniņa un Norberta Skrauča uzburtajās skaņās, turklāt vokālā grupa Putni aicinās muzikālā lidojumā. Mirkļu neprātīgo burvību varēs iemūžināt retro fotogrāfijās un zīmējumos, kā arī justies pēkšņi neprātīgi bagāts un laimēt loterijā vai pārsolīt izsolē. Vienam laimīgajam balles apmeklētājam tiks dāvanu karte no tūrisma firmas Impro ceļojumi 300.- latu vērtībā. Par ballētāju smaidu gādās optimisma profesionāļi – Aldis Siliņš, Māris Pūris  un Māris Grigalis. Kas vēl svarīgi – tiks gaidīti ne tikai pieredzējušie ballētāji – būs interesanti arī pilnīgi neprātīgiem balles iesācējiem, jo dejotājs Māris Pūris ir apņēmies iemācīt stepa noslēpumus, savukārt tango soļus ierādīs Alberts Kivlenieks un Evita Pavasare.

Bet pats galvenais – visus ballētājus noteikti ķers sengaidītais pavasara Neprāts!

Būsiet mīļi gaidīts viesis Rīgas Latviešu biedrības ballē!
Balles sākums: plkst. 21.00 (ierašanās jau no plkst.20.00)


Biļetes var iegādāties Biļešu paradīze biļešu tirdzniecības vietās,
interneta veikalā www.bilesuparadize.lv , tālr.: 90002000, kā arī Rīgas Latviešu biedrības Grāmatu galdā
Cena 15,- Ls.
www.rlb.lv
Izziņas pa tālruni: 67222932